Home » Eiropa, Izstādes, Latvija, Pasākumi » Latvijas uzņēmēji piedalīsies izstādē „Subcon – 2011”

Latvijas uzņēmēji piedalīsies izstādē „Subcon – 2011”

7.jūnijā Birmingemā, Apvienotajā Karalistē sāksies starptautiskā inženiernozaru piegāžu un kooperācijas izstāde „Subcon – 2011”. Latviju izstādē ar nacionālo stendu pārstāvēs 10 uzņēmumi.

Latvijas kompānijas jau 4 gadus veiksmīgi piedalās izstādē un ir novērtējušas iespējas izstādes laikā izveidot jaunus kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem Lielbritānijā. Lielā interese par tirgu un uzņēmumu pozitīvās atsauksmes bija galvenie iemesli, lai šogad izstādē tiktu veidots kopējs nacionālais stends.

Latvijas stendā piedalās: AS „Baltijas Gumijas Fabrika”, AS „Dambis”, SIA „Hagiteks”, SIA „Metālmeistars”, SIA „NOOK serviss”, SIA „Roto Plus”, SIA „RD Alfa mikroelektronikas departaments”, SIA „SFM Latvia”, SIA „Vikan marketing”, SIA „Volburg”, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācija (MASOC)

Izstādes laikā MASOC un LIAA nodrošinās savu darbinieku – inženiernozaru ekspertu klātbūtni izstāde stendā uz visu izstādes laiku, kā arī LIAA pārstāvniecības Apvienotajā Karalistē pakalpojumus uzņēmumiem potenciālo partneru uzaicināšanai un uzņēmumu individuālo tikšanos programmu sagatavošanā.

Paralēli Subcon izstādei – lielākajā Lielbritānijas izstāžu kompleksā NEC, notiks arī izstāde „Tooling Show”, ka arī vairāki ar inženiernozarēm saistīti semināri.

Latvijas uzņēmēju dalību izstādē „Subcon 2011” organizē LIAA sadarbībā ar MASOC. Izstāde noslēgsies 9.jūnijā.

„Subcon” ir populārākā Lielbritānijas industriālo piegāžu un kooperācijas (sub-contracting) izstāde, kura tiek rīkota jau 30 gadus. 2010. gadā izstādē  piedalījās ap 300 uzņēmumu (četri no Latvijas) no 15 pasaules valstīm, tai skaitā ASV, Beļģijas, Francijas, Zviedrijas. Pagājušajā gadā izstādi apmeklēja ap 30 000 apmeklētāju.

Izstādē pārstāvētās nozares ir: metālapstrāde, autobūves komponentu ražošana, elektronikas komponenti un montāža, hidraulika, iekārtu un tehnoloģisko rīku ražošana, plastmasas un gumijas izstrādājumi, procesu kontrole un automatizācija, un citas.

Latvijas uzņēmumu dalība izstādē tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress