Home » Latvija, Pasākumi, Semināri » KĀ UZVARĒT „IDEJU KAUSĀ 2011” – INFORMATĪVAIS SEMINĀRS VALMIERA

KĀ UZVARĒT „IDEJU KAUSĀ 2011” – INFORMATĪVAIS SEMINĀRS VALMIERA

28. jūnijā savu ceļu sāka inovatīvo biznesa ideju konkurss „Ideju Kauss 2011”, un mājas lapāwww.idejukauss.lv ikviens līdz pat 15.augustam var pieteikt savu biznesa ieceri un piedalīties sākotnējā atlasē. Lai labāk sagatavotos un startētu konkursā, visi interesenti šodien tiekas informatīvajā  seminārā Valmierā, kas ir jau otrais seminārs Latvijas reģionos.

„Ideju Kauss” ir Latvijas Investīciju attīstības aģentūras realizēts inovatīvu biznesa ideju konkurss, kas Latvijā norisināsies jau piekto gadu. Par „Ideju Kausa” stratēģisko un rīkotājpartneri šogad ir kļuvusi Biznesa augstskola Turība, savukārt stratēģiskais partneris būs SEB Banka. Konkurss dod iespēju ikvienam pilngadīgam Latvijas iedzīvotājam īstenot savu biznesa ideju un iegūt biznesa uzsākšanai nepieciešamās prasmes, pieredzi, kontaktus un finansējumu. Konkursa dalībnieki varēs piedalīties apmācībās, konsultēties savas biznesa idejas izstrādē ar pieredzējušiem ekspertiem un uzvarētāji saņems vērtīgas atbalstītāju un stratēģisko partneru balvas biznesa uzsākšanai – līdz pat 5000 latiem!

Informatīvais seminārs notiek Valmierā, Vidzemes augstskolā pl 13:00.  Seminārā tiek stāstīts, kā iesniegt savu ideju un kā labāk sagatavoties konkursam, kā idejas tiks vērtētās. Dalībniekiem seminārā ir iespēja dzirdēt pagājušo gadu uzvarētāju pieredzi un tikties ar pārstāvjiem no Valmieras biznesa inkubatora, kas konsultēs kā gatavot iesniegšanai savas idejas.
Informatīvie semināri notiks arī citās Latvijas pilsētās – Rēzeknē (26.jūlijā, Rēzeknes pilsētas dome), Ventspilī (28.jūlijs, Ventspils Augstskola) un Jelgavā (2.augusts, Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs).

Pieteikties uz semināru var, sūtot uz e-pastu: madara.berzina@turiba.lv savu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi, kā arī pilsētu, kurā vēlaties apmeklēt semināru.

Konkurss “Ideju kauss 2011” tiek rīkots darbības programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” aktivitātes “Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros, nodrošinot Eiropas Savienības fondu projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” īstenošanu. Konkursu rīko LIAA, rīkotājs un stratēģiskais partneris – Biznesa augstskola Turība, stratēģiskais partneris – SEB Banka.

Ideju Kausu 2011 atbalsta: Lattelecom, DDB, Draugiem.lv, Delfi.lv, Lietišķās informācijas dienests, Tallink Hotel, Creative Andrejsala, DavanuServiss.lv

Ideju Kausa 2011 informatīvie partneri: LNT, SWH, LURSOFT, Nozare.lv, JCDecaux, MarketMedia, cvonline.lv, 1188.lv, inbox.lv, biznesam.lv, zo.lv, Dienas Mediji, StudentNet.lv, Grafija, news.lv, novonews.lv, calis.lv, LETA, Kapitāls, Latvijas Pašvaldību savienība, Valsts izglītības un attīstības aģentūra, Nodarbinātības Valsts aģentūra.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress