Home » Eiropa » Aicinām uzņēmumus dalībai nacionālajā stendā vadošajā digitālo risinājumu izstādē „CeBIT 2012”, Hannoverē, Vācijā, 2012. gada 6. līdz 10. martam

Aicinām uzņēmumus dalībai nacionālajā stendā vadošajā digitālo risinājumu izstādē „CeBIT 2012”, Hannoverē, Vācijā, 2012. gada 6. līdz 10. martam

LIAA aicina uzņēmumus dalībai Latvijas uzņēmumu nacionālajā stendā
vadošajā digitālo risinājumu izstādē „CeBIT 2012”
Hannoverē, Vācijā
2012. gada 6. līdz 10. martam

 

Izstāde CeBIT ir pasaulē svarīgākais digitālās industrijas pasākums starptautiskā līmenī. Veiksmīgi kombinējot tādas koncepcijas kā izstāde, konferences, prominentu referentu priekšlasījumi, korporatīvie pasākumi un biznesa tikšanās, tā ir nozīmīgs stimuls efektīvai darījumu slēgšanai un saimnieciskajiem panākumiem.

2012. gadā izstādes tematika būs iedalīta četrās sadaļās:

  • CeBIT pro – profesionāli IKT risinājumi biznesam,
  • CeBIT gov – IKT risinājumi publiskajam sektoram,
  • CeBIT lab – zinātne un pētniecība inovācijām IKT nozarē,
  • CeBIT life – IKT risinājumi patērētājiem.

2011. gada izstādē piedalījās vairāk nekā 4.200 dalībnieki no 70 valstīm un to apmeklēja turpat 340.000 apmeklētāji no 110 valstīm.

Šogad Latvijas ekspozīcijas stends tiks finansēts no programmas „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” (LR MK 2010. gada 21. septembra noteikumi Nr. 887). Vairāk informācijas šeit.

Uzņēmumiem pašiem jāsedz mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izdevumi. Papildus augstāk minētajam valsts atbalsta finansējumam uzņēmumi savu komandējuma izdevumu segšanai braucienam uz izstādi var izmanto LIAA administrētās Struktūrfondu programmas „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” atbalsta finansējumu. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikuma anketa

Lai pieteiktu savu dalību nacionālajā stendā, lūdzam līdz 2011. gada 1. septembrim aizpildīt pieteikuma anketu un nosūtīt to uz e-pastu: gatis.zamurs@liaa.gov.lv.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress