Home » Ārvalstu uzņēmumi, Jaunumi, Latvija, Semināri » Aicinām uzņēmējus uz Latvijas – Turcijas biznesa semināru un kontaktbiržu, Rīga, 2011. gada 30. septembris

Aicinām uzņēmējus uz Latvijas – Turcijas biznesa semināru un kontaktbiržu, Rīga, 2011. gada 30. septembris

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra informē, ka 2011.gada 30.septembrī viesnīcā Radisson Blu Latvija Hotel notiks seminārs par Latvijas ekonomiskās sadarbības iespējām ar Turciju, kā arī Latvijas un Turcijas uzņēmēju kontaktbirža.

Turciju pārstāvēs vairāk kā 30 uzņēmēji, kas ir ieinteresēti atrast lauksaimniecības preču, tostarp pārtikas produktu, kā arī juvelierizstrādājumu, kūdras, elektronikas un ķīmisko tīrīšanas līdzekļu piegādātājus. Tāpat seminārā un kontaktbiržā piedalīsies uzņēmumi, kas vēlas sadarboties ar Latvijas tūrisma aģentūrām, apdrošināšanas kompānijām, reklāmas aģentūrām, arhitektu birojiem, būvniecības kompānijām un tipogrāfijām.

Turcijas dalībnieku saraksts šeit.

Pasākuma programma
Lūdzam interesentus līdz 2011. gada 29.septembrim apstiprināt savu dalību pasākumos, sūtot e-pastu Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas 3.sekretāram Mārtiņam Teterim (e-pasts: martins.teteris@mfa.gov.lv, tālr.: +371 67016379).

Semināru rīko Latvijas goda konsuls Bursā, Turcijā un Latvijas Republikas Ārlietu ministrija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru. Informatīvo atbalstu nodrošina Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera.

 

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress