Home » Izstādes, Jaunumi, Krievija » Latvijas pārtikas produktu ražotāji piedalās gadskārtējā izstādē Maskavā „World Food Moscow 2011”

Latvijas pārtikas produktu ražotāji piedalās gadskārtējā izstādē Maskavā „World Food Moscow 2011”

13.septembrī tika atklāta gadskārtējā pārtikas produktu izstāde Maskavā „WorldFood Moscow 2011”, kurā šogad piedalās 18 Latvijas uzņēmumi. Latvijas vēstnieks Krievijas Federācijā Edgars Skuja apmeklēja izstādi, iepazinās ar uzņēmumu ekspozīcijām un ar Latvijas pārstāvjiem pārrunāja aktualitātes pārtikas eksportā uz Krieviju un iespējamo vēstniecības atbalstu Latvijas uzņēmēju darbības Krievijā veicināšanā. „Mēs esam lepni par Latvijas produktu piedāvājumu. Vērtējot šī gada eksporta uz Krievijas Fedetrāciju rādītājus, redzams, ka mūsu pārtikas preču eksports ir ievērojami pieaudzis, salīdzinot ar pērno gadu,” atzīst vēstnieks Edgars Skuja.

Latvijas vēstniecība Maskavā par godu šim pasākumam organizē pieņemšanu, kurā piedalīsies izstādes dalībnieki, pieaicinot Krievijas partnerus, veikalu tīklu un tirdzniecības organizāciju pārstāvjus, kā arī produktu izplatītājus Krievijas tirgū.Vēstniecībā uzņēmējiem būs iespēja apmainīties viedokļiem un pārrunāt aktuālos jautājumus ar vēstniecības diplomātiem un nozaru atašejiem.

Ikgadējā izstāde „World Food Moscow”, kas tiek rīkota jau kopš 1992.gada, ir viena no Krievijas lielākajām starptautiskajam pārtikas izstādēm ar iedibinātām tradīcijām un reputāciju. „World Food Moscow” tiek rīkota septembra vidū galvaspilsētas lielākajā izstāžu kompleksā – ekspocentrā Krasnajā Presnjā.

Izstāde izvietota piecos paviljonos ar kopējo platību 54 tūkstoši kvadrātmetru. Pērn tajā tika pārstāvētas 1266 kompānijas no 58 valstīm un to apmeklēja apmēram 30 tūkstoši speciālistu no Krievijas un citām valstīm.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress