Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas uzņēmēji piedalās izstādē „Elmia Subcontractor – 2011”

Latvijas uzņēmēji piedalās izstādē „Elmia Subcontractor – 2011”

Šodien, 8.novembrī Jončēpingā, Zviedrijā sākas starptautiskajā inženiernozaru piegāžu un kooperācijas izstāde „Elmia Subcontractor – 2011”. Latviju izstādē ar nacionālo stendu pārstāvēs 10 uzņēmumi.

Izstāde „Elmia Subcontractor” ir lielākā Zviedrijas industriālo piegāžu un kooperācijas izstāde. Izstāde tiek rīkota kopš 1975. gada. Latvijas uzņēmumi šajā izstādē veiksmīgi piedalās kopš 2003. gada, un ir novērtējušas iespējas izstādes laikā izveidot jaunus kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem.

Šogad izstādē tiek veidots kopējs nacionālais stends, kurā piedalās AS “Baltijas Gumijas Fabrika”, AS “DAMBIS”, SIA “DESBE”, SIA “Elk Plus”, SIA “Metālmeistars”, SIA “SFM Latvia”, SIA “Roto Plus”, SIA “Valkas MD”, SIA “Vikan Marketing” un SIA “Volburg”, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācija (MASOC),

Ar individuāliem stendiem izstādē šogad tiek pārstāvēti – AS “Latvijas Finieris Iekārtu Rūpnīca”, SIA “Dīlers”, SIA „Global Steel Service”.

Izstādes galvenā tematika ir piegādes un kooperācija. Izstādē pārstāvētās nozares ir autobūves komponentu ražošana, mašīnbūve un metālapstrāde, iekārtu un tehnoloģisko rīku ražošana, plastmasas un gumijas detaļu izgatavošana, elektronika un automatizācija, dizaina izstrādnes un projektēšana. Tās laikā MASOC un LIAA nodrošinās savu darbinieku – inženiernozaru ekspertu klātbūtni izstāde stendā uz visu izstādes laiku, kā arī LIAA pārstāvniecības Zviedrijā pakalpojumus uzņēmumiem potenciālo partneru uzaicināšanai un uzņēmumu individuālo tikšanos programmu sagatavošanā.

Paralēli izstādes darba gaitai jau septīto gadu Latvijas uzņēmumi un organizācijas piedalīsies starptautiskajā inženiernozaru kontaktbiržā „b2fair” . Šogad savu dalību ir pieteikuši SIA “Hanzas Elektronika”, SIA „Nook service”, SIA “Vikan Marketing”, SIA „Volburg” un LIAA.

Latvijas uzņēmēju dalību izstādē „Elmia Subcontractor – 2011” organizē LIAA sadarbībā ar MASOC. Izstāde noslēgsies 11.novembrī.

Latvijas uzņēmumu dalība izstādē tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress