Home » Latvija » Tiks paziņoti konkursa „Ideju kauss 2011” uzvarētāji

Tiks paziņoti konkursa „Ideju kauss 2011” uzvarētāji

Inovatīvo biznesa ideju konkurss „Ideju kauss 2011” ir izgājis finiša taisnē, un jau rīt, 16.novembrī, finālisti prezentēs savus biznesa plānus pieredzējušiem uzņēmējdarbības ekspertiem. Bet tieši valsts svētku priekšvakarā – 17. novembrī notiks konkursa noslēguma apbalvošanas ceremonija, kurā tiks paziņoti uzvarētāji un 10 000 latu lielā balvu fonda ieguvēji.

Konkursa „Ideju kauss 2011” finālā iekļuvušas 15 idejas, kas paredz dažādu internetā bāzētu risinājumu un portālu izveidi, īpašu telpu dizaina elementu un mēbeļu ražošanas ieceres, dizaina produktu, kā arī tehnoloģisku projektu un produktu attīstīšanas idejas.

Uzvarētāji saņems naudas balvas:
1. vieta – 5000 latu
2. vieta – 3000 latu
3. vieta – 1000 latu
Specbalva:  Eko – inovatīvā ideja – 1000 latu

Aicinām mediju pārstāvjus piedalīties konkursa „Ideju Kauss 2011”apbalvošanas ceremonijā, kas notiks ceturtdien, 17.novembrī plkst. 17:00, Spīķeru koncertzālē ( Maskavas ielā 4k.- 1, Rīgā). Ierašanās no plkst. 16:30.

Biznesa ideju konkurss „Ideju Kauss 2011” tika atklāts š.g. 28.jūnijā. Kopā konkursam tika iesniegtas teju 500 inovatīvas biznesa idejas, no kurām 2.kārtā iekļuva 189 labākās un perspektīvākās idejas. Konkursa ietvaros tā dalībniekiem tika dota iespēja iegūt jaunas zināšanas un prasmes apmācību semināros par biznesa vadības finanšu un mārketinga jautājumiem, kā arī saņemt konsultācijas no pieredzējušiem ekspertiem.

Konkurss “Ideju kauss 2011” tiek rīkots darbības programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” aktivitātes “Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros, nodrošinot Eiropas Savienības fondu projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” īstenošanu.

„Ideju Kauss” ir Latvijas Investīciju attīstības aģentūras realizēts inovatīvu biznesa ideju konkurss, kas Latvijā norisinās jau piekto gadu, rīkotājs un stratēģiskais partneris – Biznesa augstskola Turība, stratēģiskais partneris – SEB Banka.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress