Home » Āzija, Jaunumi » Aicinām pieteikties dalībai LR Ekonomikas ministrijas Valsts sekretāra Jura Pūces plānotajā vizītē Ķīnā (Pekinā) uzņēmēju delegācijas sastāvā, Latvijas–Ķīnas Apvienotās komitejas 8. sēdes ietvaros

Aicinām pieteikties dalībai LR Ekonomikas ministrijas Valsts sekretāra Jura Pūces plānotajā vizītē Ķīnā (Pekinā) uzņēmēju delegācijas sastāvā, Latvijas–Ķīnas Apvienotās komitejas 8. sēdes ietvaros

LIAA aicina Jūs pieteikties dalībai Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas Valsts sekretāra Jura Pūces plānotajā vizītē Ķīnā (Pekinā) š.g. 5.-9. februārī uzņēmēju delegācijas sastāvā. Šī vizīte notiks Latvijas–Ķīnas Apvienotās komitejas 8. sēdes ietvaros.

Latvijas – Ķīnas Apvienotās komitejas 8. sēdes darba kārtība vēl ir sagatavošanas stadijā.

Latvijas puses priekšlikums ir sēdes laikā pārrunāt abu valstu ekonomiskās attīstības jautājumus, Latvijas – Ķīnas savstarpējās ekonomiskās un tirdzniecības attiecības, tai skaitā apspriest Ķīnas – Latvijas Biznesa padomes izveidi, pārrunāt sadarbības iespējas transporta un loģistikas nozarē, investīciju un rūpniecības jomā, lauksaimniecībā, tūrisma, izglītības un finanšu jomā, kā arī apskatīt Ķīnas un Eiropas Savienības ekonomiskās sadarbības svarīgos jautājumus. Latvijas – Ķīnas Apvienotās komitejas 8.sēdē būs iespēja piedalīties arī Latvijas uzņēmējiem.

Uzņēmēju delegācijas darba programma tiks gatavota ciešā sadarbībā ar LIAA partnerinstitūcijām Ķīnā. Vizītes ietvaros paredzēti tādi biznesa pasākumi, kā biznesa forums, divpusējās tikšanās u.c. Vizītes darba kārtība varētu būt sekojoša:

Svētdiena, 5.februāris
Izlidošana no Rīgas 18:30 (Caur Kopenhāgenu, SAS Flight No. 9651)
Izlidošana uz Pekinu 21:05 (SAS Flight No. 995, lidojuma ilgums – 9h)

Pirmdiena, 6.februāris
Ierašanās Pekinā 13:05

Otrdiena, 7.februāris
Biznesa forums
Divpusējās tikšanās starp Latvijas un Ķīnas uzņēmējiem

Trešdiena, 8.februāris
Latvijas – Ķīnas Apvienotās komitejas 8.sēde (piedalās arī uzņēmēji)

Ceturtdiena, 9.februāris
Izlidošana no Pekinas 15:35 (Caur Kopenhāgenu, SAS Flight No. 996)
Izlidošana uz Rīgu 20:45 (AirBaltic Flight No. 140)
Ierašanās Rīgā 23:40

Sīkāk par vizītes galvenajiem ekonomiskajiem pasākumiem informēsim Jūs pēc pieteikumu saņemšanas un apkopošanas.

Uzņēmēji sedz ar vizīti saistītos izdevumus (lidojums, transporta izmaksas, naktsmītnes, biznesa foruma, darba grupu utml. organizatoriskie izdevumi), šie izdevumi tiks precizēti un paziņoti vizītes potenciālajiem dalībniekiem. Informējam, ka lidojuma izmaksas iepriekš minētajiem reisiem uz 2.janvāri ir sākot no 600.00 Ls līdz 820.00 Ls.

Lūdzam interesentus dalībai Latvijas uzņēmēju delegācijā uz Ķīnu (Pekinu) pieteikties un informēt par uzņēmuma individuālajām interesēm iespējami drīz, bet ne vēlāk kā līdz 2012. gada 16.janvārim, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu.

Pieteikuma anketa

Lūgums informēt, ja Jūsu uzņēmumam ir jautājumi, kurus būtu nepieciešams iekļaut oficiālajās sarunās ar Ķīnas amatpersonām.

Aizpildīto pieteikuma anketu sūtīt uz e-pastu valsts.vizites@liaa.gov.lv, kā arī oriģinālu nogādāt LIAA (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442).

Par uzņēmuma iekļaušanu delegācijas sastāvā un dalības noteikumiem informēsim Jūs pēc pieteikšanās termiņa beigām.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress