Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Bezmaksas seminārs “Starptautiskais mārketings – tirgus lieluma identifikācija”

Bezmaksas seminārs “Starptautiskais mārketings – tirgus lieluma identifikācija”

Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) projekta ietvaros Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) rīko bezmaksas semināru “Starptautiskais mārketings – tirgus lieluma identifikācija”.

Semināra norises laiks: 2012. gada 18. maijs, plkst. 9:00 (dalībnieku reģistrācija no 8:45)
Semināra norises vieta: Zviedru Ekonomikas augstskola (5. stāvs), Strēlnieku iela 4a, Rīga

Tirgus lielumu identifikācija ir pamata nepieciešamība, lai uzsāktu aktivitātes starptautiskajā mārketingā, attīstītu savu uzņēmējdarbību un ieietu jaunajā tirgū ar savu produktu vai pakalpojumu. Ģenerējot jaunas idejas, pētot konkrēto valsti bez tirgus lieluma identifikācijas ir svarīgi apzināties un samazināt līdz minimumam iespējamos riskus, lai gūtu panākumus izvēlētajā tirgū.

Vadītājiem ir nepieciešama mūsdienīga kompetence un metodes, kā arī izpētes instrumenti, lai identificētu tirgu. Pieejai jaunu tirgu identifikācijā ir jābūt sistemātiskai un disciplinētai. Tāpat arī papildus ir nepieciešamas zināšanas par iespējamiem riskiem, veicot jau konkrētas aktivitātes izvēlētajā tirgū.

Šī vienas dienas semināra galvenais mērķis ir attīstīt prasmes un darīt zināmu metodiku, lai precīzāk novērtētu tirgus lielumu, kā arī, lai saprastu draudus un iespējas jaunajā tirgū.

Semināra laikā tiks aplūkotas sekojošas tēmas:

  • Jaunā tirgus identifikācijas rāmis;
  • Metodes un tirgus izpētes instrumenti;
  • Metodes, ar kuru palīdzību ir iespējams identificēt un izvērtēt paredzamos riskus.

Semināra lektors soli pa solim Jums stāstīs gan ar teorētiskiem, gan praktiskiem piemēriem, kādā veidā ir iespējama tirgus lieluma identifikācija. Semināra dalībnieki tiek aicināti aktīvi piedalīties diskusijās, dalīties savā pieredzē saistībā ar pārstāvēto uzņēmumu, kā arī uzdot jautājumus par aktuālo tēmu.

Semināra lektors John Branch, ASV Mičiganas Universitātes Rossas Biznesa skolas profesors mārketingā un Rīgas Zviedru ekonomikas augstskolas vieslektors, personīgi Jūs ielūdz uz vienas dienas semināru:

 

Semināra darba valoda: angļu.

Semināra programma

Pieteikšanās līdz 2012. gada 15. maijam, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit.

Ņemot vērā, ka vietu skaits šajā seminārā ir ierobežots, LIAA aicina Jūs precīzi aizpildīt pieteikuma anketu un patur tiesības pirms semināra precizēt apmeklētāju sarakstu.


Kontaktinformācija: 
Ginta Purmale
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 29197390
Fakss: +371 67039401
ginta.purmale@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress