Home » Jaunumi, Latvija » LTRK: Šī gada 4. un 5.jūlijā Rīgā notiks piektā Latvijas – Ukrainas SVK sēde

LTRK: Šī gada 4. un 5.jūlijā Rīgā notiks piektā Latvijas – Ukrainas SVK sēde

Šī gada 4. un 5.jūlijā Rīgā notiks kārtējā – piektā Latvijas – Ukrainas Starpvaldību komisijas ekonomiskās, rūpnieciskās, zinātniskās un tehniskās sadarbības jautājumos (turpmāk – SVK) sēde, kuru no Latvijas puses vadīs ekonomikas ministrs D.Pavļuts, no Ukrainas puses – ekonomikas attīstības un tirdzniecības ministra vietnieks V.Bandurovs. Sēdes ietvaros tiks pārrunāti abu valstu divpusējās sadarbības aktuālie jautājumi, kā arī turpmākās ekonomiskās sadarbības attīstības virzieni uzņēmējdarbības, transporta un tranzīta, enerģētikas, lauksaimniecības, finanšu, reģionālās politikas, izglītības un zinātnes, kā arī citās perspektīvās jomās.

Vizītes ietvaros plānots parakstīt Latvijas Patērētāju tiesību aizsardzības centra un Ukrainas Patērētāju tiesību aizsardzības valsts inspekciju līgums par sadarbību patērētāju tiesību aizsardzības jomā, kā arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera parakstīs sadarbības līgumu ar Luganskas Reģionālo tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Vienlaikus ar SVK 5.sēdi 4.jūlijā Ekonomikas ministrijas telpās, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Latvijas Darba devēju konfederāciju organizēs apaļā galda diskusiju ar Ukrainas oficiālās delegācijas pārstāvjiem un Luganskas reģiona uzņēmumu pārstāvjiem (ООО Славсант www.slavsant.com.ua (metāla konstrukcijas); ООО Укржелдрпром http://ukrzheldorprom.uaprom.net/ (rezerves detaļas dzelzceļa vagoniem); ООО Первомайская Хлебопекарня, (maize un maizes izstrādājumi)), uz kuru tiek aicināti arī Latvijas uzņēmēji.

Diskusija notiks 4.jūlijā no pulksten 15:00 līdz 17:00, darba valoda krievu/latviešu.

Visus interesentus lūdzam savlaicīgi pieteikties elektroniski:

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eksporta veicināšanas nodaļas projektu vadītājai Jadvigai Neimanei uz e-pastu: jadviga.neimane@liaa.gov.lv , tel. uzziņām: 67039414 vai arī

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Ārlietu departamenta vadītājam uz e-pastu:sergejs.davidovs@chamber.lv .

 

Atslēgas vārdi: , , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress