Home » Jaunumi, Latvija » Latvijā attīstās oriģināla eksporta nozare – klasisko auto restaurācija

Latvijā attīstās oriģināla eksporta nozare – klasisko auto restaurācija

Riga Master Workshop gadā vidēji atdod oriģinālo spožumu un jaunu elpu astoņām klasiskām automašīnām, turklāt 85% darba tiek eksportēts. Līdz šim vērtīgākā restaurētā automašīna ir 1943.gada Alfa‑Romeo Sport Pininfarina, kuras vērtība vairāk nekā pusmiljons eiro.

Vienas automašīnas atjaunošanas process var ilgt vairāk nekā gadu un restaurācijas darba izmaksas svārstās no 40 līdz 70 tūkstošiem eiro, kam papildus vēl jārēķina rezerves detaļu izmaksas.

Augošais pieprasījums no tādām valstīm kā Krievija, Vācija, Lielbritānija, Nīderlande, Beļģija, pat Singapūra ir ļāvis darbnīcai paplašināties un dubultot restaurēto auto skaitu. Šo un citu valstu klienti dod priekšroku Latvijas meistariem, jo mēs spējam piedāvāt augstu kvalitāti, ātrumu un precizitāti par samērīgu cenu.

„Automašīnu restaurācija ir vaļasprieks, kas attīstījies par biznesu. Mēs uzskatām, ka pasaule, pirms konveijeru rašanās, bija daudz skaistāka, jo katra lieta bija īpaša, unikāla. Tieši tādēļ esam specializējušies  pagājušā gadsimta 50.– 60.gadu Eiropas automašīnu restaurācijā. Apjomīga materiālā bāze, atbilstošs tehniskais aprīkojums, pieredzējuši un augsti kvalificēti speciālisti ir pamats, kas ļauj klientam sniegt izcilu pakalpojumu par konkurētspējīgu cenu,’’ uzsver Māris Bebris, Riga Master Workshop īpašnieks.

Riga Master Workshop restaurētie auto – labāki par jauniem
Riga Master Workshop restaurētās automašīnas ir ieguvušas vairākas godalgas un starptautiskus novērtējumus auto izstādēs un domubiedru saietos. Vācijas ietekmīgākais kvalitātes vērtētājs „DEKRA” restaurētajām automašīnām piešķīris novērtējumu „Labāks par jaunu” (2011)! Klasisko auto izstādē Maskavā (2010) un „Bremen Motor Show’’ (2010) – skatītāju simpātiju balvas.

„Īstas dzīves garšu rada iespēja braukt ar klasisko automašīnu ikdienas satiksmē un palielīties ar to dažādās klasisko un sporta automobiļu izstādēs, pasākumos, pārbraucienos un sacensībās. Visi šie pasākumi ir kā pierādījums restaurētās automašīnas dzīvotspējai, tātad arī mūsu meistaru veiktajam darbam. Bet galvenais tas rada mums un mūsu līdzbraucējiem veselu gammu patīkamu asociāciju un prieku. Katrs ar savu seno spēkratu nobrauktais kilometrs, katra kopā ar to izdzīvotā emocija vairo prieku par piedzīvoto,” stāsta M. Bebris.

Visām atjaunotajām automašīnām Riga Master Workshop veic tehnisko apkopi un divus gadus nodrošina garantijas remontu visā Eiropā.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress