Home » Jaunumi, Pasākumi, Semināri » Ārlietu ministrija aicina uz semināru par pārtikas nozares eksportu uz Krieviju ciklā „Eksporta ABC”

Ārlietu ministrija aicina uz semināru par pārtikas nozares eksportu uz Krieviju ciklā „Eksporta ABC”

17.jūlijā plkst. 13:00 Ārlietu ministrijā norisināsies kārtējais seminārs diskusiju cikla „Eksporta ABC” ietvaros. Šoreiz uzņēmēji un eksperti diskutēs par Latvijas pārtikas nozares eksporta iespējām Krievijas Federācijas tirgū.

Diskusiju atklās Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītājs Rūdolfs Brēmanis. Kā nozares eksperti savā pieredzē par Krievijas tirgus apgūšanu dalīsies AS „Latvijas Balzams” komercdirektors Valters Kaže un SIA „NP Foods” eksporta direktore Ieva Jonsone.

Šis būs jau ceturtais Ārlietu ministrijas un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras kopīgi organizētais seminārs par Latvijas eksporta iespējām ārvalstīs 2013.gadā. Līdz šim „Eksporta ABC” semināru ietvaros tika diskutēts par Latvijas izglītības eksporta iespējām Indijā, tūristu piesaisti no Krievijas, kā arī transporta un loģistikas nozares pakalpojumu eksportu uz Franciju.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress