Home » Jaunumi, Latvija » Uzveic rudens nogurumu un atgūsti enerģiju ar Latvijā izstrādātu uztura bagātinātāju “HERBASTRESS®”

Uzveic rudens nogurumu un atgūsti enerģiju ar Latvijā izstrādātu uztura bagātinātāju “HERBASTRESS®”

Stress, depresija, bezmiegs un citas psiholoģiska rakstura problēmas ir kļuvušas par neatņemamu rudens sastāvdaļu. Rudens nogurums rodas, jo organisms, saņemot mazāk saules gaismas, pastiprināti sāk izdalīt miega hormonu jeb melatonīnu. Papildus tam ikdienas saspringtajā dzīves ritmā noguruma un pārslodzes sajūta var nomākt gan imūnsistēmu, gan pastiprināt saslimšanas risku. Lai palīdzētu tumšajā rudens laikā atgūt enerģiju un vitalitāti, AS “Grindeks”, biroja “Latvijas Produkts” rudens kampaņas ietvaros, aicina ikvienu papildināt enerģijas rezerves un saglabāt koncentrēšanās spējas ar Latvijā izstrādātu uztura bagātinātāju “HERBASTRESS®”.

“HERBASTRESS®”sastāvā ir pasifloras, apiņu ziedkopu, auzu sēklu, kumelīšu ziedu un Sibīrijas žeņšeņa sakņu ekstrakts, kā arī B6 un B12 vitamīni. Viena no B vitamīnu grupas nozīmīgākajām funkcijām ir veselas nervu sistēmas uzturēšana. No šīs grupas B6 vitamīnam jeb piridoksīnam ir svarīga loma hemoglobīna producēšanā, kas būtiska normālai nervu sistēmas darbībai un citiem organisma funkcionēšanai svarīgiem procesiem. Šo vitamīnu dabīgā veidā var uzņemt, uzturā lietojot piena, dzīvnieku valsts un pilngraudu produktus, lasi, banānus, kviešu klijas, dīgstus un zaļo lapu dārzeņus. B12 vitamīns jeb cianokobalamīns, kurš nomāc nervu šūnu mielīna apvalku bojāšanos un pozitīvi ietekmē cilvēka mācīšanās, koncentrēšanās, atmiņas, izziņas un prāta spējas, arī novērš depresijas attīstību, mazina aizkaitināmību un apātiju un regulē miegu. Ja vēlaties uzņemt vitamīnu dabīgā veidā, ieteicams lietot aknas, liellopu gaļu un cūkgaļu, piena produktus un olas.

Apiņu ziedkopu ekstrakts nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu, pasiflora raisa emocionālo komfortu un uztur labu garīgo formu, bet kumelīšu ziedi nodrošina veselīgu miegu. Auzu sēklu ekstraktam piemīt tonizējošs efekts, kas veicina enerģijas rašanos, savukārt Sibīrijas žeņšeņs paaugstina organisma fizioloģisko izturību nelabvēlīgos apstākļos, turklāt darbojas kā enerģijas lādiņš un uzlabo gremošanas procesus un aizsardzības sistēmu. Papildus žeņšeņs uzlabo domāšanu un atmiņu, kā arī darbojas kā antidepresants.

Kā uzsver “Grindeks” pārstāvji, būtiska HERBASTRESS® priekšrocība ir, ka Herbastress ir nomierinošs un tonizējošs līdzeklis ar augu ekstraktiem no rīta pamostamies spirgti, moži un labi atpūtušies, ļaujot mums paaugstināt darba un koncentrēšanās spējas.

Atslēgas vārdi:

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress