Home » Eiropa » Latvijas mēbeļnieki iepazīstas ar biznesa iespējas Vācijā

Latvijas mēbeļnieki iepazīstas ar biznesa iespējas Vācijā

Š.g. 26. maijā Ķelnē un Hannoverē (Vācijā) sākās Latvijas mēbeļu un mēbeļu detaļu un sagatavju ražotāju tirdzniecības misija uz Vāciju.

Tirdzniecības misijā piedalās 8 Latvijas uzņēmēji, un vizītes laikā notiks izstāžu „Interzum” (Ķelne) un „Ligna”(Hannovere) apmeklējumi, seminārs „Kā darbojas mēbeļu iepirkšanas un pārdošanas struktūras Vācijā”; kā arī individuālās tikšanās ar ieinteresētajiem mēbeļu tirdzniecības un ražošanas uzņēmumiem, kā arī pārstāvjiem no mēbeļu iepircēju asociācijas.

Vācija ir viens no vadošajiem mēbeļu tirgiem Eiropā, tāpēc šajā valstī notiekošās izstādes uzskatāmas par vadošajām Eiropā, kurās satiekas nozīmīgākie spēlētāji attiecīgajā biznesa sektorā. 2009. gadā Latvijas mēbeļu ražotājiem tieši Vācija bijis lielākais noiet tirgus, eksportējot mēbeles 10,5 milj. latu vērtībā.

Tirdzniecības misiju rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameru Igaunijā, Latvijā, Lietuvā un asociāciju „Latvijas Mēbeles”. Tirdzniecības misija noslēgsies š.g. 30.maijā.

Dalība tirdzniecības misijā tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress