Home » Eiropa » Starptautiskā piegāžu un kooperācijas izstāde „Alihankinta – 2011” un Inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža „Subcontracting B2B Matchmaking”, Tamperē, Somijā

Starptautiskā piegāžu un kooperācijas izstāde „Alihankinta – 2011” un Inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža „Subcontracting B2B Matchmaking”, Tamperē, Somijā

Starptautiskā piegāžu un kooperācijas izstāde „Alihankinta – 2011” un
Inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža „Subcontracting B2B Matchmaking”
Tamperē, Somijā
2011. gada 15.septembrī

Starptautiskā izstāde „Alihankinta – 2011” notiks 2011. gada 13. – 15. septembrī. Šī izstāde ir lielākā Somijas industriālo piegāžu un kooperācijas izstāde, kurā 2010. gadā piedalījās 873 kompānijas un apmēram 15 670 apmeklētāju.

Izstādē tiek pārstāvētas sekojošas apakšnozares – metālapstrāde un mašīnbūve, elektronika, plastmasu un gumijas izstrādājumu ražošana, dizaina izstrādnes un projektēšana.

Šogad izstādē, kā dalībnieki, Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības nozares uzņēmēju asociācijas (MASOC, www.masoc.lv) organizētājā stendā piedalīsies arī vairāki Latvijas uzņēmumi.

LIAA aicina uzņēmējus piedalīties kontaktbiržā! Pieteikties var līdz 2011. gada 24.augustam, aizpildot uzņēmuma profila veidlapu kontaktbiržas mājas lapā šeit

Kontaktbirža notiks paralēli izstādei, 15.septembrī, no plkst. 09:00 – 16:00 Tamperes Izstāžu un sporta centrā; telpa: „Tähtien Sali”, adrese – Ilmailunkatu 10, Tampere.

Izdevumi, ar ko jārēķinās uzņēmumiem

LIAA darbinieks sniegs Jums metodisku palīdzību saistībā ar Jūsu reģistrāciju kontaktbiržā, brauciena organizēšanu, naktsmītnēm, kā arī uz vietas Tamperē – kontaktbiržas laikā.

Papildus informāciju par LIAA pakalpojumiem eksportētājiem šeit

Papildus šim pasākumam, projekta B2Fair (www.b2fair.com) ietvaros vēl 2011. gadā, kā arī 2012. gadā tiek plānotas vairākas citas uzņēmumu kontaktbiržas. Lūdzu, sekojiet informācijai!

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress