Home » Eiropa, Jaunumi, Latvijas uzņēmumi, Meklē sadarbību » Aicinām Latvijas uzņēmējus piedalīties tirdzniecības misijā uz Lielbritāniju veselības tūrisma jomā, kas norisināsies Londonā, 2011. gada 5.-6. oktobrī

Aicinām Latvijas uzņēmējus piedalīties tirdzniecības misijā uz Lielbritāniju veselības tūrisma jomā, kas norisināsies Londonā, 2011. gada 5.-6. oktobrī

Misijas galvenais mērķis ir veidot kontaktus ar iespējamiem sadarbības partneriem pacientu piesaistei un iepazīties ar Lielbritānijas medicīnas pakalpojumu tirgu.

Tirdzniecībias misijas laikā paredzētas tikšanās ar potenciālajiem biznesa partneriem medicīnas tūrisma un apdrošināšanas jomā, privātās klīnikas apmeklējums, prezentācija par izstādi „Destination Health”, kā arī iepazīšanās ar medicīnas pakalpojumu tirgu, tā prasībām Lielbritānijā. Tirdzniecības misija tiks organizēta sadarbībā ar LIAA pārstāvniecību Lielbritānijā.

Tirdzniecības misijas programmas projekts

Lielbritānijas privātas veselības aprūpes sektora apraksts

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda) izmaksu segšanu, ka arī ar viesnīcas un aviobiļešu rezervēšanu un dalības maksu (ēdināšana, konsultantu honorārs u.c.) 130 LVL apmērā + 20LVL par katru papildus cilvēku no uzņēmuma.

Iespējamais maršruts
04.10. turp 11:35 Rīga – 12:25 Londona (Gatwick) (BT651) vai 22:20 Rīga 22:55 Londona (Stansted) Ryanair
06.10. atpakaļ 13:10 Londona (Gatwick) – 17:50 Rīga (BT652)

Dzīvošana Daugavas Vanagu Namā Londonā, cenas sākot ar 35 GBP.
Lūgums interesentiem savu dalību tirdzniecības misijā pieteikt līdz 2011. gada 22.augustam aizpildot elektronisko pieteikuma anketu angļu valodā šeit.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress