Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Aicinām uz bezmaksas divu dienu semināru “Tehnoloģiju komercializēšanas veicināšana”, 2011. gada 22. – 23. septembris

Aicinām uz bezmaksas divu dienu semināru “Tehnoloģiju komercializēšanas veicināšana”, 2011. gada 22. – 23. septembris

 

Tehnoloģiju komercializēšanas veicināšanas seminārs
Semināru cikls inovatīvo biznesa ideju autoriem

Semināra norises laiks: 2011.gada 22.-23. septembris, plkst. 9:30 -16:30
Semināra norises vieta: Tiks precizēta

LIAA sadarbībā ar SIA „MM Studija” un SEB banku valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros aicina zinātnisko institūciju pārstāvjus vai individuālos zinātniekus ar saviem izgudrojumiem un tehnoloģisku projektu idejām, kurām piemīt komercializācijas potenciāls, un tehnoloģiju pārneses kontaktpunktu darbiniekus piedalīties tehnoloģiju komercializēšanas veicināšanas seminārā.

Semināra laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar izgudrojumu komercializācijas nozīmi un komercializācijas veidi, skaidrojot arī kāpēc un kā visefektīvāk un labāk komercializēt savu izgudrojumu. Praktisku uzdevumu veidā dalībnieki veiks savu izgudrojumu komercializācijas iespēju izvērtēšanu un komercializācijas piedāvājumu un prezentāciju sagatavošanu.

Pēc semināra dalībniekiem tiks dota iespēja prezentēt savu piedāvājumu uzņēmējiem un investoriem.

Pasākuma programma angļu valodā

Semināru vadīs Jeff Skinner, Londonas biznesa skolas Deloitte inovāciju un uzņēmējdarbības institūta izpilddirektors, eksperta CV.
Interesentus aicinām pieteikt savu dalību aizpildot pieteikuma veidlapu angļu valodā un nosūtot to uz e-pastu biznesa.ideja@liaa.gov.lv. Pieteikšanās termiņš 2011. gada 31.augusts.

Pieteikšanās anketa angļu valodā

Tā kā vietu skaits seminārā ir ierobežots, LIAA paziņos par dalības apstiprināšanu individuāli.
Šāda veida semināru LIAA organizēja šā gada maijā. Informācija un video par šo semināru atrodama šeit.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress