Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi » Aicinām atkritumu pārstrādes, bioenerģijas un atkārtotas pārstrādes (reciklēšanas) uzņēmumus piedalīties uzņēmumu kontaktbiržā ECOMONDO izstādes ietvaros, Rimini Fiera, Itālijā 2011. gada 10. – 11. novembrī

Aicinām atkritumu pārstrādes, bioenerģijas un atkārtotas pārstrādes (reciklēšanas) uzņēmumus piedalīties uzņēmumu kontaktbiržā ECOMONDO izstādes ietvaros, Rimini Fiera, Itālijā 2011. gada 10. – 11. novembrī

Aicinām atkritumu pārstrādes, bioenerģijas un atkārtotas pārstrādes (reciklēšanas)  uzņēmumus piedalīties uzņēmumu kontaktbiržā ECOMONDO („International Trade Fair of material & energy recovery and sustainable development”) izstādes ietvaros Rimini Fiera, Itālijā 2011.gada 10. – 11. novembrī.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā (EEN) organizē Latvijas uzņēmumu dalību kontaktbiržā izstādes ECOMONDO http://en.ecomondo.com/ ietvaros.

ECOMONDO ir viena no lielākajām pasaules izstādēm atkritumu pārstrādes, bioenerģijas un atkārtotas pārstrādes (reciklēšanas) jomā.

2010. gadā izstādē piedalījās vairāk nekā 1500 uzņēmumi un apmeklētāju skaits sasniedza 65 109, izstādes platībai sasniedzot 75,000 m².

Izstādes laikā organizētā kontaktbirža uzņēmumiem, universitātēm un pētniecības institūtiem dos iespēju tikties  ar potenciālajiem partneriem iepriekš sagatavotās tikšanās, lai attīstītu uzņēmējdarbību un tehnoloģisko sadarbību, tādos sektoros kā:

  • enerģijas un ūdens izmantošana
  • atkritumu pārstrāde un reciklēšana
  • procesu mērīšanas, analizēšanas un kontrolēšanas tehnoloģijas
  • tehnoloģijas enerģētikas jomā (fokuss uz decentralizētiem risinājumiem)
  • energoefektivitāte ēkās
  • gaisa kvalitāte
  • atjaunojamas enerģijas veidi (fokuss uz bioenerģiju)

Vairāk informācijas par kontaktbiržas dalībniekiem šeit

Izstādes ietvaros LIAA un EEN ar Eiropas Komisijas atbalstu organizē kontaktbiržu 12 valstu uzņēmumu starpā. Pārstāvētās valstis ir: Latvija, Itālija, Spānija, Bulgārija, Dānija, Izraēla, Vācija, Grieķija, Ungārija, Polija, Lielbritānija, Francija.

Kontaktbiržas norise laiks: 2011. gada 10. un 11. novembrī no 9:30 – 16:00.

Kā var pieteikties un kā notiek kontaktbirža?

  1. Ieinteresētie aizpilda īsu pieteikuma anketu, kā arī sagatavo savu biznesa profilu, pēc pieteikuma saņemšanas sniegsim visu nepieciešamo informāciju, lai pieteikties kontaktbiržā.
  2. Sagatavotais profils tiek ievietots speciālā pasākuma katalogā.
  3. Kad visi interesenti no visām valstīm būs ievietoti katalogā, tad uzņēmumi savukārt varēs pieteikties tikties ar sev interesējošiem uzņēmumiem;
  4. Balstoties uz šo izteikto savstarpējo interesi, tiks sastādīts tikšanos grafiks 10. un 11. novembrim, kuru Jūs saņemsiet pirms došanās uz kontaktbiržu.

Dalība kontaktbiržā ir bezmaksas.

Izmaksas ar ko jārēķinās uzņēmumam: uzņēmuma pārstāvju komandējuma izdevumi un uzturēšanās Itālijā, naktsmītnes.

Pieteikties kontaktbiržai var līdz 2011. gada 13. oktobrim aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress