Home » Eiropa, Jaunumi, Latvija » Latvijas interjera un dizaina priekšmetu ražotāji dodas uz Parīzi

Latvijas interjera un dizaina priekšmetu ražotāji dodas uz Parīzi

Parīzē notiek lielākā starptautiskā dizaina priekšmetu un ražotāju izstāde „Maison et Objet”

No 9.līdz 13.septembrim Latvijas interjera un dizaina priekšmetu ražotāji piedalās tirdzniecības misijā Parīzē, Francijā. Vizītes laikā uzņēmēji apmeklēs nozīmīgu ikgadējo dizaina izstādi „Maison et Objet”. Latvijas ražotāju tirdzniecības misiju organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).

Tirdzniecības misijas laikā papildus prestižās dizaina izstādes „Maison et Objet” apmeklējumam notiks tikšanās ar uzņēmumu potenciālajiem sadarbības partneriem, sekmējot Latvijas ražotāju iespēju izveidot jaunus kontaktus ar partneriem Francijā un Eiropā.

Vizītē uz Parīzi devušies Latvijas interjera un dizaina priekšmetu ražotāji, kas jau eksportē vai ir gatavi savus produktus piedāvāt eksportam Francijas tirgū, kā arī tie uzņēmumi, kas plāno savu dalību izstādes „Maison et Objet” Latvijas nacionālajā stendā 2012.gadā.

Kopumā delegācijas sastāvā ir četru uzņēmumu pārstāvji. Cilvēkam draudzīgu sveču ražotājs SIA „Munio”, rotaslietu ražotājs SIA „3 wind knots”, tekstilizstrādājumu ražotājs SIA „ARS tela”, kā arī „SIA Kanvas” – tekstila un interjera priekšmetu izgatavošanas uzņēmums.

„Maison et Objet” ir viena no lielākajām starptautiskajām dizaina izstādēm, kurā tiekas vairumtirgotāji, mazumtirgotāji, aģenti, dizaineri, arhitekti un citi interesenti. Pagājušajā gadā šo izstādi apmeklēja vairāk kā 69 536 profesionāļu (41 170 Francijas un 28 366 ārvalstu apmeklētāju), no kuriem 66% bija iepircēji. Izstāde notiek divreiz gadā – janvārī un septembrī un tiek rīkota kopš 1995.gada.

2012. gadā šajā izstādē tiks organizēts Latvijas mājas tekstila ražotāju nacionālais stends.

Dalība tirdzniecības misijā tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress