Home » Eiropa, Jaunumi » Aicinām piedalīties LR zinātnieku un uzņēmēju tirdzniecības misijā dzīvības zinātņu jomā uz Groningenu, Nīderlandi

Aicinām piedalīties LR zinātnieku un uzņēmēju tirdzniecības misijā dzīvības zinātņu jomā uz Groningenu, Nīderlandi

LIAA aicina piedalīties LR zinātnieku un uzņēmēju  tirdzniecības misijā dzīvības zinātņu jomā uz
Groningenu, Nīderlandi
2011.gada 1.- 2. decembrī

Misija tiek plānota sadarbībā ar LIAA pārstāvniecību Nīderlandē un Ziemeļu Nīderlandes Veselīgas novecošanas tīklu (Healthy Ageing Network North Netherland, HANNN).

Misijas laikā 1. decembrī  tiek organizēta dalība Veselīgas novecošanas tehnoloģiju  kongresā  (Congress Technologies for Healthy Ageing), kongresa kontaktbiržas laikā paredzētas tikšanas ar potenciālajiem biznesa partneriem. Kongresu organizē Groningenas Universitātes Medicīnas centrs (UMCG www.umcg.nl ).

Kongresa mērķis ir informēt par jaunumiem, kas notiek reģionā un iepazīstināt ar darbībām, kādas ir uzsāktas ziemeļu Vācijā un Baltijas valstīs sakarā ar projektu “Veselības reģiona veidošana”. Kongresa mērķauditorija ir gan industrijas pārstāvji, gan pētniecības iestādes, gan valsts institūcijas.

Misijas turpinājumā 2.decembrī paredzētas  Latvijas kompāniju un HANNN klastera www.hannn.eu dalībnieku kopīgas tikšanas, lai izskatītu iespēju tālākai sadarbībai, kopīgu projektu gatavošanai no ES finansējuma. Attiecīgi 2.decembrī vizīte sāksies ar apaļā galda diskusiju un turpināsies ar individuālām vizītēm.

Vairāk informācijas par kongresu būs pieejama tuvākā laikā.

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda) izmaksu segšanu, ka arī ar viesnīcas un aviobiļešu rezervēšanu.

Lūgums interesentiem savu dalību braucienā  pieteikt savlaicīgi, ne vēlāk kā līdz 2011. gada 1. novembrim aizpildot elektronisko pieteikuma anketu angļu valodā šeit

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress