Home » Jaunumi, Latvija » LIAA notikumu kalendārs laika posmā no 2011.gada 31.oktobra līdz 6.novembrim

LIAA notikumu kalendārs laika posmā no 2011.gada 31.oktobra līdz 6.novembrim


Otrdien, 1.novembrī Rīgā, LIAA 2. stāva konferenču zālē (Pērses ielā 2) notiks bezmaksas seminārs “Web marketings – kā pārdot vairāk?”

Seminārā uzņēmējiem, kuriem ir interese par interneta marketingu, tiks veicināta izpratne par to un tā nepieciešamību globālās ekonomikas apstākļos. Seminārā tiks stāstīts par jaunākajiem interneta mārketinga veidiem un to pielietojumu uzņēmējdarbībā.

Semināru rīko LIAA sadarbībā ar EEN ( Enterprise Europe Network).
Otrdien, 1.novembrī Olainē, Olaines 1.vidusskolā (Zeiferta ielā 4) Olaines jaunatnes dienu ietvaros piestās LIAA Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programmas ietvaros izveidotā mobilā ekspozīcija „Inovācijas busiņš”.
Skolēniem būs iespēja apskatīt interaktīvo, ceļojošo izstādi, kur pieredzējuši eksperti stāstīs par dabaszinātņu praktisko pielietojumu un inovatīvas uzņēmējdarbības attīstīšanas iespējām. Ekspozīcijas mērķis ir ieinteresēt un iedrošināt radošu, inovatīvu risinājumu meklējumiem jebkurā dzīves jomā, bet īpaši – uzņēmējdarbībā.
Nākamās „Inovācijas busiņa” pieturas vietas – ceturtdien, 3.novembrī Lielvārdē, Lielvārdes vidusskolā (Gaismas ielā 17) un piektdien, 4.novembrī Rīgā, Rīgas Tehniskajā universitātē (Kaļķu ielā 1) Latvijas izgudrotāju dienas pasākuma ietvaros.
Trešdien, 2.novembrī turpināsies Ekonomikas ministrijas un LIAA rīkotā konkursa „Eksporta un inovācijas balva 2011” iesniegto pieteikumu izvērtēšanas 2.kārta, kurā ietilpst uzņēmumu apmeklējumi un konkursam pieteikto produktu vai pakalpojumu prezentācijas, intervijas ar uzņēmējiem.

Žūrijas komisijas locekļi apmeklēs uzņēmumus – SIA „New Rosme”, AS „Krāsainie lējumi”, SIA „Real Sound Lab”, SIA „Gamma A”.

Savukārt piektdien, 4.novembrī žūrijas komisija dosies uz SIA „Grandeg”, SIA „Annushkanu Factory” un SIA „Rotons”.

Žūrijas komisija visus konkursa 2.kārtai izvirzītos uzņēmumus klātienē apmeklēs laika posmā līdz š.g.15.novembrim.
Trešdien, 2.novembrī Baku, Azerbaidžānā sāksies starptautiskā izstāde – konference „Caspian: Technologies for the Environment”.

Izstādē piedalīsies 7 kompānijas: BAO, Biotehniskais centrs, Karme, VentEko, „Estonian, Latvian, Lithuanian Environment”, AkordA, Biodeposit, kuri tiks pārstāvēti Latvijas kopstendā. Izstāde tiek dalīta 3 tematiskā daļās – vide un klimats, Racionāla dabas resursu izmantošana, alternatīvās un atjaunojamās enerģijas. Pateicoties iepriekšējai LIAA un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) veiksmīgai sadarbībai ar Azerbaidžānas Ekoloģijas un dabas resursu ministriju, šoreiz Latvijas uzņēmējiem tiek piedāvāta bezmaksas vieta stendam izstādes norises vietā.

Izstāde noslēgsies piektdien, 4.novembrī. Latvijas uzņēmēju vizīti uz Baku organizē LIAA sadarbībā ar VARAM.
Ceturtdien, 3.novembrī Rīgā, LIAA 2. stāva konferenču zālē (Pērses ielā 2) notiks bezmaksas seminārs “Aktuālās atbalsta programmas uzņēmējiem”.

Semināra apmeklētāji tiks informēti par LIAA, Latvijas Garantiju aģentūras un Hipotēku bankas aktuālajām ES fondu finansētajām atbalsta programmām.
Ceturtdien, 3.novembrī Daugavpilī, Hotel Latgola (Ģimnāzijas ielā 46) notiks bezmaksas seminārs „Skolēnu mācību uzņēmumu” konsultantiem un pedagogiem.
Seminārā tiks apskatītas tēmas, kas papildinātu pedagogu zināšanas, lai rosinātu jauniešus kļūt par uzņēmējiem – informācija par Latvijas zinātnieku sasniegumiem dabas, dzīvības un inženierzinātnēs, inovatīvo ideju piemēri, stereotipi par uzņēmējdarbību, inovācijas atbalsta iespējas, skolēnu mācību uzņēmumu labās prakses piemēri.
Semināru rīko LIAA Sadarbībā ar SIA „Firma L4” un SIA „Konsorts”. Pasākums tiek īstenots inovatīvas uzņēmējdarbības Motivācijas programmas ietvaros.
Piektdien, 4.novembrī Rīgā, Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolā (Bruņinieku ielā 24a) notiks bezmaksas seminārs „Skolēnu mācību uzņēmumi” dalībniekiem. Seminārs paredzēts vidējās izglītības iestāžu skolēniem, kuri ir nākotnē plāno veidot savu uzņēmumu.

Seminārā tiks apskatītas tēmas, kas varētu virzīt jauniešus kļūt par uzņēmējiem, attīstīt un īstenot savas radošās biznesa idejas, rosināt interesi par uzņēmējdarbības uzsākšanu pēc izglītības iegūšanas un papildināt skolā gūtās teorētiskās zināšanas ekonomikā.

Semināru rīko LIAA Sadarbībā ar SIA „Firma L4” un SIA „Konsorts”. Pasākums tiek īstenots inovatīvas uzņēmējdarbības Motivācijas programmas ietvaros.


Piektdien, 4.novembrī Rīgā, viesu namā “Līgas” (Ķekavas pagasts) notiks bezmaksas divu dienu intensīvi – radošais seminārs skolēniem, kas mācās ekonomikas novirziena klasēs un piedalās programmā „Skolēnu mācību uzņēmumi”.
2 dienu semināros paredzēts apskatīt tēmas – radošuma jēdziens un izpausmes, radošās biznesa attīstības metodes un to labās prakses piemēri, jaunu produktu virzīšana tirgū un konkurētspējas veicināšana, komunikācijas un lēmumu pieņemšanas metodes, prezentēšanas prasmes un skolēnu mācību uzņēmuma darbības attīstības plāna izstrāde. Seminārs turpināsies arī sestdien, 5.novembrī.

Semināru rīko LIAA Sadarbībā ar SIA „Firma L4” un SIA „Konsorts”. Pasākums tiek īstenots inovatīvas uzņēmējdarbības Motivācijas programmas ietvaros.
Seko LIAA jaunumiem: www.liaa.gov.lv, kā arī Twitter : LIAALatvija (twitter.com/liaalatvija)

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress