Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Aicinām uz semināru-kontaktbiržu biznesa ideju autoriem un investoriem

Aicinām uz semināru-kontaktbiržu biznesa ideju autoriem un investoriem

Semināru cikls inovatīvo biznesa ideju autoriem

LIAA sadarbībā ar SIA „MM Studija” un SEB banku valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros aicina piedalīties pasākumā „Seminārs -kontaktbirža biznesa ideju autoriem un investoriem”

Seminārā 2011.gada 7.decembrī, plkst. 9:30 – 12:30 aicināti piedalīties Latvijas jaunie un topošie investori, kuri vēlas pārņemt pieredzējušu riska kapitālistu pieredzi investīciju projektu izvērtēšanā un tālākā finansēšanā.

Kontaktbiržā 2011.gada 7.decembrī, plkst. 14:00 – 16:30 aicināti piedalīties Latvijas un ārvalstu investori, kuri vēlas investēt jaunos un daudzsološos projektos, kā arī biznesa projektu autori, kuri meklē finansējumu saviem jaunajiem projektiem.

Kopumā tiks prezentēti 8 inovatīvu biznesa ideju plāni.

Norises vieta: Viesnīca „Radisson Blu Latvija”, Elizabetes 55, LV -1010, Rīga

Seminārā uzstāsies starptautiskā riska kapitāla fonda Imprimatur Capital vadītājs Bens Ferrari (Dr. Ben Ferrari), kurš Latvijas biznesa eņģeļiem stāstīs par investīciju iespējām un pasaules riska kapitāla tendencēm galvenajās tehnoloģiskajās nozarēs, kā arī dalīsies savā investēšanas pieredzē. Pasākums iecerēts, kā pieredzes apmaiņa, apmācība un diskusija vienlaikus. Šajā pasākuma daļā piedalīties tiek aicināti Latvijas privātie investori, biznesa eņģeļi un riska kapitālisti, kuri ieinteresēti papildināt savas zināšanas par riska kapitāla investīcijām, sadarboties investīciju veikšanā, kā arī tie, kas gatavojas pirmo reizi investēt kādā daudzsološā projektā.

Dr. Ben Ferrari un Mr. Toby Moore biogrāfijas angļu valodā ir apskatāmas šeit

Pasākuma programma:

SEMINĀRS:
09:30 – 10:00   Reģistrācija
10:00 – 11:00   Prezentācija „Imprimatur investēšanas pieredze un tehnoloģisko nozaru globālās
attīstības tendences” , Dr Ben Ferrari, Managing Director, Imprimatur Capital
11:00 – 12:30   Prezentācija „Riska kapitāla investēšanas process, tehnoloģiju un
biznesa ideju izvērtēšana”, Toby Moore, Managing Partner,
Imprimatur Capital Fund Management; diskusija

KONTAKTBIRŽA:
13:30 – 14:00  Reģistrācija
14:00 – 14:20  Kontaktbiržas atklāšana
14:20 – 15:40  Biznesa ideju autoru prezentācijas
15:40 – 16:30  Biznesa ideju autoru un investoru neformālas sarunas pie kafijas tases.

Dalība pasākumā bez maksas. Dalībnieku skaits ir ierobežots. LIAA izvērtēs dalībnieku pieteikumus un apstiprinās katra dalību individuāli.
Pasākuma darba valoda: angļu

Biznesa ideju prezentāciju saraksts tiks publicēts drīzumā šajā interneta vietnē.

Privātos investorus un riska kapitāla fondu pārstāvjus aicinām pieteikt savu dalību līdz 2011. gada 1.decembrim aizpildot elektronisku pieteikuma anketu šeit

Biznesa ideju autorus, kas iepriekš nebija iesnieguši LIAA savu biznesa idejas pieteikumu, lūdzam līdz 2011. gada 23. novembrim aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu šeit

LIAA izvērtēs biznesa ideju autoru pieteikumus un uzaicinās sniegt prezentācijas labāko projektu autorus.

Vērtēšanas kritēriji angļu valodā

Tā kā jauno biznesa plānu prezentāciju skaits seminārā ir ierobežots, LIAA paziņos par dalības apstiprināšanu individuāli un uzaicinās labāko projektu autorus uz projektu prezentēšanas sagatavošanās dienu – 2011. gada 25.novembrī.

Priekšroka tiks dota ideju autoriem, kas piedalījās LIAA organizētajā semināru ciklā inovatīvo biznesa ideju autoriem šā gada pavasarī un rudenī. Informācija un video par šiem semināriem atrodama šeit

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress