Home » Jaunumi, Latvija » Ārlietu ministrijas politiskais direktors uzsver uzņēmēju interesi par Vjetnamu

Ārlietu ministrijas politiskais direktors uzsver uzņēmēju interesi par Vjetnamu

29.novembrī Ārlietu ministrijas politiskais direktors Andris Razāns tikās ar Vjetnamas Sociālistiskās Republikas topošo vēstnieku Latvijā Famu Suanu Šonu [Pham Xuan Son], kurš Rīgā ieradies akreditācijas vizītē. Ar politisko direktoru tika pārrunāti divpusējie jautājumi, tai skaitā 2012.gada atzīmējamā diplomātisko attiecību divdesmitā gadadiena, sadarbība starptautiskajās organizācijās, kā arī pieaugošā Latvijas uzņēmēju interese par Vjetnamas tirgu. Akreditācijas vizītes ietvaros vēstnieks iesniegs akreditācijas vēstules Valsts prezidentam, tiksies ar Saeimas priekšsēdētajas biedru Andreju Klementjevu, apmeklēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, tiksies ar Saeimas Ārlietu komisiju, kā arī apmeklēs Okupācijas muzeju.

Vēstnieku Latvijā pavada desmit uzņēmēju delegācija, kas iepazīsies ar Latvijas piedāvātajām iespējām – 30.novembrī sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru tiks organizēta apaļā galda diskusija abu valstu uzņēmējiem. Tāpat uzņēmēji viesosies LIAA, tiksies ar Latvijas Tirgotāju asociāciju un apmeklēs Rīgas Brīvostas pārvaldi, kā arī projektu Creative Andrejsala.

Fams Suans Šons ir jau ceturtais Vjetnamas vēstnieks, kurš akreditēts Latvijā (ar rezidenci Maskavā) kopš 1997.gada. Latviju Vjetnamā pārstāv vēstniece Ingrīda Levrence, kura rezidē Pekinā, Ķīnā.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress