Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Pieredzējis eksperts no starptautiska riska kapitālu fonda vadīs semināru Latvijas investoriem

Pieredzējis eksperts no starptautiska riska kapitālu fonda vadīs semināru Latvijas investoriem

 

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina investorus, kuri vēlas uzzināt pieredzējuša ārvalstu eksperta viedokli par investīciju projektu izvērtēšanu un tālāku finansēšanu, pieteikties dalībai seminārā, kurā uzstāsies starptautiskā riska kapitāla fonda „Imprimatur Capital” vadītājs Bens Ferrari.

Semināra laikā B.Ferrari Latvijas privātajiem investoriem stāstīs par investīciju iespējām un pasaules riska kapitāla tendencēm galvenajās tehnoloģiskajās nozarēs, kā arī dalīsies savā investēšanas pieredzē.

LIAA direktora vietnieks Māris Ēlerts norāda: „Lai realizētu biznesa projektus, parasti ir nepieciešamas investīcijas., Un investoriem jāspēj izvērtēt, kuri projekti būs dzīvotspējīgi un ieguldījuma vērti. Tādēļ esam aicinājuši ar savu pieredzi un atziņām dalīties ekspertu, kurš jau ilgus gadus strādā riska kapitāla jomā.

B.Ferrari jau sešus gadus ir „Imprimatur Capital” tehnoloģiju pārneses un globālās pētniecības vadītājs, kā arī ir vairāku saistīto uzņēmumu valdes loceklis. Iepriekš viņš ir bijis tehnoloģiju pārneses un pētniecības atbalsta nodaļas „UniSdirect” direktors Surrijas universitātē Lielbritānijā, kā arī bijis pētniecības un uzņēmējdarbības vadītājs Londonas universitātē un Svētā Andreja universitātē Skotijā.

Turklāt B.Ferrari ir vadījis divus lielākos Apvienotās Karalistes augstākās izglītības iestāžu zināšanu nodošanas projektus – „Westfocus” un „SETsquared”. Šo projektu ietvaros Augstākās izglītības inovāciju fondam tika iegūti līdzekļi 24 miljonu Lielbritānijas mārciņu apjomā. Viņš bija atbildīgs par inkubācijas telpas radīšanu un tās vadīšanu, kā arī līdzekļu iegūšanu sākuma investīciju nodrošināšanai. B.Ferrari ir piedalījies vairākās Eiropas pētniecības programmās un bijis Lielbritānijas pārstāvis un eksperts Eiropas Komisijā un Eiropas Padomē.

Pēc semināra notiks  kontaktbirža, kurā astoņi inovatīvu biznesa ideju autori prezentēs savas ieceres potenciālajiem parteriem – uzņēmējiem un investoriem, kas būtu gatavi ieguldīt šo ideju turpmākā izstrādē un virzīšanā tirgū.

Seminārs un kontaktbirža notiks š.g. 7. decembrī viesnīcā „Radisson Blu Latvija” (Elizabetes ielā 55, Rīgā). Sākums plkst. 9:30.
Pieteikšanās līdz š.g. 1.decembrim, aizpildot elektronisku pieteikuma anketu LIAA mājas lapā.

Semināru rīko LIAA sadarbībā ar SIA „MM Studija” un SEB banku valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress