Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi » 15. decembrī LIAA rīko gada nozīmīgāko biznesa forumu

15. decembrī LIAA rīko gada nozīmīgāko biznesa forumu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) š.g. 15. decembrī organizē gada nozīmīgāko uzņēmējdarbības forumu. Pasākuma laikā starptautiski atzītu ekspertu lekcijās un diskusijās uzņēmēji saņems atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem par radošumu un tehnoloģiju lomu uzņēmējdarbībā, ārējiem tirgiem un starpkultūru komunikāciju, kā arī veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatelementiem.

Biznesa forumā dažādi ārvalstu lektori uzstāsies ar prezentācijām un piedalīsies diskusijās par veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatelementiem, par to, kā mainījušās uzņēmēja īpašības, kas nepieciešamas biznesa uzsākšanai – resursu piesaistei un idejas īstenošanai. Lektori runās arī par starpkultūru komunikāciju eksportā un par tehnoloģiju lomu uzņēmumu izaugsmē, par to, kāda ir inovācijas un zinātnes sasniegumu loma produktu un uzņēmumu attīstībā.
Tā kā arvien lielāka loma mūsdienu uzņēmējdarbībā ir radošumam un ilgtspējai produktu un pakalpojumu veidošanas procesā, Centrālās un Austrumeiropas universitātes Biznesa skolas profesors Jusafs Akbars (Yusaf Akbar) iepazīstinās ar jaunajām tendencēm un patērētāja inovāciju un radošuma meklējumiem uzņēmējdarbībā – Uzņēmējdarbības jaunā dimensija: patērētāja rosināta inovācija.

Foruma otrajā daļā notiks paralēlās ārvalstu ekspertu prezentācijas un diskusijas Latvijas uzņēmējiem :

  • Veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatelementi – stratēģiju konsultants Žozē Filipe Torres (Jose Filipe Torres) iepazīstinās ar mūsdienu biznesa pasaules uzņēmējam nepieciešamajām īpašībām;
  • Ārējie tirgi un starpkultūru komunikācija – Ziemeļaustrumu universitātes (ASV) profesors Dr. phil. Kristofers Robertsons ( Christopher Robertson) stāstīs, kāpēc ir tik būtiski pārzināt dažādu kultūru atšķirības un izzināt katra klienta individuālās vēlmes;
  • Tehnoloģiju loma uzņēmuma izaugsmē – Arizonas štata universitātes (ASV) profesors Dr. phil. Adžajs Vinze ( Ajay Vinze) par to, cik liela ir inovācijas loma informāciju tehnoloģiju laikmetā.

Pasākuma laikā varēs arī saņemt individuālās konsultācijas no LIAA ekspertiem par aktuālajām ES fondu atbalsta programmām uzņēmējdarbības un eksporta uzsākšanai, biznesa attīstības veicināšanai un citiem atbalsta pakalpojumiem.

LIAA Biznesa forums notiks 2011. gada 15. decembrī Rīgas Latviešu biedrības namā (Merķeļa ielā 13).

Sīkāka informācija un pieteikšanās LIAA mājas lapā. Uzņēmējiem dalība forumā ir bez maksas.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress