Home » Eiropa, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas vēstniecība Portugālē Lisabonas labdarības tirdziņā iepazīstina ar Latvijas dizainu

Latvijas vēstniecība Portugālē Lisabonas labdarības tirdziņā iepazīstina ar Latvijas dizainu

2. un 3.decembrī Latvijas vēstniecība Portugālē jau ceturto gadu Lisabonas labdarības tirdziņā iepazīstinās ar Latvijas eksporta produkciju, šogad liekot uzsvaru uz Latvijas dizainu.

Tirdziņš notiks Lisabonas Kongresu centrā (Centro de Congressos de Lisboa), un no tā gūtie ienākumi tiks nodoti institūcijām, kuras rūpējas par personām ar īpašām vajadzībām. 2.decembrī tirdziņu svinīgi atklās tā oficiālā atbalstītāja, Portugāles Valsts prezidenta kundze Maria Kavaku Silva.

Šogad Latvijas stendā iepazīstināsim ar stikla mākslinieces Bārbalas Gulbes veidotajiem Ziemassvētku rotājumiem un svečturiem, „Zaza Couture” dizaina bērnu drēbēm, kā arī ar LM Radošās darbnīcas darinātajiem linu izstrādājumiem. Latvijas stendā jau tradicionāli tiks tirgota Dzintara kosmētika, un vēstniecība vēlas īpaši pateikties A/S ‘’Dzintars’’ par vairākkārt ziedoto produkciju, padarot Latvijas dalību tirdziņā iespējamu.

Tirdziņu apmeklē Portugāles sabiedrība, Portugālē pārstāvētie diplomāti un viņu ģimenes, kā arī ārvalstu tūristi.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress