Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas apakšveļa tiek prezentēta Parīzē

Latvijas apakšveļa tiek prezentēta Parīzē

Lielākajā Starptautiskajā apakšveļas izstādē „Salon International de la Lingerie” savu produkciju prezentē arī 10 apakšveļas ražošanas uzņēmumi no Latvijas. Izstāde notiek no 21. līdz 23.janvārim Parīzē ( Francijā).

Izstāde „Salon International de la Lingerie” ir viena no prestižākajām apakšveļas nozares izstādēm pasaulē, kuru ik gadus apmeklē vairāk kā 25 000 iepircēju, no kuriem 75% ir ārvalstu iepircēji, bet 25% pārstāv Franciju. Šogad izstādē piedalās apmēram 500 apakšveļas zīmolu.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētajā nacionālajā stendā izstādē piedalās uzņēmumi: Elli, Gracija-RIM, Orhideja, Regina N, Roksa, Novella, Stefi L, Nikol Djumon, Rosme, Glora.

Sadarbībā ar Latvijas Veļas ražotāju asociācija (LATVERA) izstādes laikā tiek nodrošināta arī potenciālo klientu uzaicināšana, kontakti ar izstādes organizatoriem. Savukārt LIAA pārstāvniecības Francijā darbinieks sniedz pakalpojumus uzņēmumiem potenciālo partneru uzaicināšanai un uzņēmumu individuālo tikšanos programmu sagatavošanai.

Plānots, ka Latvijas nacionālais stends šajā izstādē tiks organizēts arī 2012. gadā jūlijā, nodrošinot Latvijas ražotājiem iespēju izveidot jaunus kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem gan Eiropā, gan visā pasaulē.

Dalība izstādē tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress