Home » Eiropa, Jaunumi » Latvijas mēbeļu ražotāji veiksmīgi startē Zviedrijā

Latvijas mēbeļu ražotāji veiksmīgi startē Zviedrijā

Septiņi Latvijas mēbeļu un dzīvesstila produktu ražotāji piedalījās vienā no vadošajām un nozīmīgākajām mēbeļu un dizaina priekšmetu izstādēm Skandināvijas valstīs – starptautiskajā mēbeļu izstādē „Stockholm Furniture Fair – 2012” Zviedrijā. Izstādē tika prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences un vienkopus tikās ražotāji, dizaineri un tirgotāji no visas Skandināvijas.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētajā Latvijas Nacionālajā stendā piedalījās uzņēmumi IDALGO, Florence, RAUZAS KOMPĀNIJA, my place, R&F Design, MUNIO, Angel Glass Design.

Kā atzina uzņēmuma my place (zīmols KUKUU) radošā direktore Aija Priede-Sietiņa: „Esam ļoti gandarīti, ka KUKUU tika dota iespēja piedalīties Latvijas valsts stendā izstādē „Stocholm Furniture Fair 2012”. Visvairāk novērtējam jauniegūtos kontaktus, kas jau uzreiz pēc izstādes mūs steidz uzrunāt. Iespēja piedalīties valsts stendā īpaši nozīmīga ir jauniem zīmoliem, jo produktu virzīšanai tirgū nepieciešami lieli līdzekļi”.

Savukārt uzņēmuma RAUZAS KOMPĀNIJA (zīmols MINT Furniture) tirdzniecības direktore Anda Zemīte uzsver, ka pirms došanās uz izstādēm ir būtiski paveikt “mājas darbu” – MINT gadījumā tās bija konkrētas iestrādnes ar potenciālo izplatītāju Skandināvijā, kas vainagojās ar papildus aktivitātēm izstādes laikā, tādējādi veicinot MINT atpazīstamību Skandināvijas tirgū.

Starptautiskā mēbeļu izstāde „Stockholm Furniture Fair – 2012” notika no 7.līdz 11.februārim Zviedrijā.

Latvijas uzņēmēju dalība izstādē tika rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress