Home » Ārvalstu uzņēmumi, Jaunumi, Meklē sadarbību » Uzņēmējus informē par investīciju iespējām Latvijā

Uzņēmējus informē par investīciju iespējām Latvijā

31.janvārī Eiropas Parlamentā Briselē notika seminārs par investīciju iespējām Baltijas valstīs. Semināru rīkoja Eiropas – Turcijas biznesa konfederācija (UNITEE) sadarbībā ar Baltijas valstu Eiropas Parlamenta deputātiem un Latvijas un Igaunijas vēstniecībām Briselē. Semināru apmeklēja vairāk kā 35 UNITEE biedri, kuri pārstāvēja celtniecības, IT un ražošanas sektorus.

Latvijas investīciju vidi seminārā prezentēja un uz uzņēmēju jautājumiem atbildēja Latvijas vēstniece Beļģijā Lelde Līce – Līcīte un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāve Nīderlandē Rita Rozīte. Konferences dalībniekus uzrunāja Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete (Vienotība).

Latvijas vēstniece Beļģijā Lelde Līce – Līcīte atzinīgi novērtēja uzņēmēju interesi par Latvijas tirgu un aicināja raudzīties uz Baltijas valstīm kā uz stabiliem un uzticamiem sadarbības partneriem. Semināra organizētāji uzņēmēju vārdā pauda vēlmi apmeklēt Latviju un iepazīties ar interesējošo nozaru uzņēmumiem.

Ar Latvijas vēstniecības Beļģijā atbalstu semināra dalībniekiem bija iespēja iepazīties ar Latvijas tradicionālajiem pārtikas produktiem – rudzu maizi, šprotēm, sieru un saldumiem, kā arī saņemt Latvijas tūrisma un industriju sektoru prezentācijas materiālus.

UNITEE ir 2010. gadā dibināta nevalstiska organizācija, kura apvieno ap 10 000 turku izcelsmes uzņēmējus, kuri darbojas Eiropas Savienībā. Organizācijas mērķis ir veicināt ekonomisko sadarbību starp Eiropas valstu uzņēmējiem. Seminārs par investīciju iespējām Baltijas valstīs ir iekļauts UNITEE pasākumu sērijā „Uzņēmēji tiekas ar vēstniecībām”.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress