Home » Eiropa, Jaunumi » Latvijas vēstniecībā Biznesa padomes sanāksmē diskutē par būvniecības un apdrošināšanas jautājumiem

Latvijas vēstniecībā Biznesa padomes sanāksmē diskutē par būvniecības un apdrošināšanas jautājumiem

21. martā Latvijas vēstniecībā Lielbritānijā notika kārtējā Biznesa padomes sanāksme. Vēstniecības 1. sekretārs Mārtiņš Kreitus un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecības vadītājs Lielbritānijā Guntis Rubīns informēja padomes dalībniekus par vēstniecības un LIAA pārstāvniecības plānotajām aktivitātēm ekonomiskās sadarbības veicināšanai.

Sanāksmē apdrošināšanas kompānijas BTA pārstāve Dzidra Noor informēja par BTA darbības uzsākšanu Lielbritānijā, atverot filiāli Mančesterā. Biznesa padomes sanāksme tika pieskaņota būvniecības izstādei „Ecobuild 2012”. Divu Latvijas uzņēmumu – Dores Fabrika un Biko-Lat – pārstāvji Jānis Trēziņš un Jānis Vanags sniedza informāciju par uzņēmumu darbību, piedāvātajiem produktiem un interesēm Lielbritānijas tirgū. Būvniecības izstādei „Ecobuild 2012” notiek no 20. līdz 22.martam un tajā kopumā pārstāvēti 11 Latvijas uzņēmumi. Ar LIAA atbalstu izveidotajā Latvijas nacionālajā stendā piedalās 9 uzņēmumi – Pata AB, Dores Fabrika, Linum Colour, RE&RE, LVCT Projekts Būve, Dendrolight Latvija, Skonto Plan UK, BIKO-LAT, Nordic Homes UK, savukārt uzņēmumiem Vudlande un KSIL Baltic izveidoti savi individuālie stendi. Ecobuild ir viena no lielākajām Lielbritānijas būvniecības izstādēm ar vairāk kā 1500 dalībniekiem aptuveni no 40 valstīm.

Biznesa padomē darbojas Latvijas vēstniecības, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Ārvalstu investoru padomes pārstāvji, Latvijas Goda konsuli, kā arī vairāku Latvijas un Lielbritānijas uzņēmumu pārstāvji. Pēc sanāksmes notika kontaktu veidošanas pieņemšana Latvijas un Lielbritānijas uzņēmumiem. Nākamā Biznesa padomes sanāksme plānota oktobrī.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress