Home » Jaunumi, Krievija » LIAA aicina Latvijas uzņēmējus piedalīties uzņēmēju delegācijas vizītē Baškortostānas Republikā

LIAA aicina Latvijas uzņēmējus piedalīties uzņēmēju delegācijas vizītē Baškortostānas Republikā

Latvijas uzņēmēju delegācijas vizīte Baškortostānas Republikā, Krievijas Federācija
2012.gada 26.-27. marts

Latvijas Republikas Ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Krievijas Federācijā Edgara Skujas kunga oficiālās vizītes ietvaros Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Jūs piedalīties uzņēmēju delegācijas vizītē Baškortostānas Republikā, kas norisināsies 2012. gada 26. – 27. martā.

Baškortostānas Republikā ir attīstītas enerģētikas, ķimijas, naftas pārstrādes, metalurģijas, mašīnbūves, vieglās rūpniecības un lauksaimniecības nozares. Pēdējos gados tiek attīstīta pakalpojumu sfēra, modernizēti kūrorti.

Vizītes ietvaros Baškortostānas Republikas galvaspilsētā Ufā Latvijas uzņēmējiem tiks organizēts biznesa forums un divpusējās tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Darba programmu un biznesa kontaktus Latvijas uzņēmējiem LIAA organizē sadarbībā ar Baškortostānas Republikas Ekonomikas ministriju, Baškortostānas Tirdzniecības un rūpniecības palātu un LIAA pārstāvniecību Krievijā, vadoties no Jūsu definētajām biznesa interesēm un priekšlikumiem, ko lūdzam norādīt, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu.

Sīkāk par vizītes programmu informēsim Jūs pēc pieteikumu saņemšanas un apkopošanas.
Lūdzam interesentus dalībai Latvijas uzņēmēju delegācijā uz Baškortostānas Republiku pieteikties un detalizēti informēt par uzņēmuma individuālajām interesēm iespējami drīz, ne vēlāk kā līdz 2012. gada 16. martam, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu. Aizpildīto pieteikuma anketu lūdzu sūtīt uz LIAA, pa e-pastu: jadviga.neimane@liaa.gov.lv, kā arī oriģinālu, lūdzu nogādāt LIAA (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442).

Pieteikuma anketa

Par uzņēmuma iekļaušanu delegācijas sastāvā un precīzām vizītes izmaksām informēsim Jūs pēc pieteikšanās termiņa beigām.
Uzņēmēji sedz sekojošus ar vizīti saistītos izdevumus:

  • aviolidojums „Rīga – Maskava – Ufa – Maskava – Rīga”, uzņēmēju delegācijai grupas rezervācija (orientējošā cena visam maršrutam 400 Ls)
  • naktsmītnes viesnīcā (orientējoši USD 100 par 1 nakti)
  • organizatoriskie izdevumi (vietējais transports, izdevumi, kas saistīti ar biznesa foruma organizēšanu, u.c. – tiks precizēti, orientējoši 70 Ls).

Atbalstu līdz 50% vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) uzņēmēji var saņemt, iesniedzot projektu sākot ar 2012.gada 1.martu LIAA administrētajā ES fondu programmā „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Kontaktinformācija:
Jadviga Neimane
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis.: + 371 67039414; Mob. tālrunis: + 371 29128382
Fakss: +371 67039401;
E-pasts: Jadviga.Neimane@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress