Home » Eiropa, Jaunumi » Pārtikas pārstrādes uzņēmumu tirdzniecības misija uz Kopenhāgenu (Dānija)

Pārtikas pārstrādes uzņēmumu tirdzniecības misija uz Kopenhāgenu (Dānija)

Š.g. 4.-7. jūnijā* Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē Latvijas pārtikas pārstrādes uzņēmumu tirdzniecības misiju (TM) uz Kopenhāgenu, Dāniju.
TM mērķis ir veicināt Latvijas pārtikas produktu eksportu uz Dāniju.

Kam būtu jāpiedalās – pārtikas pārstrādes uzņēmumiem, kas jau eksportē vai ir gatavi savus produktus piedāvāt eksportam (uzņēmumam ir jābūt kvalitatīvai produktu un uzņēmuma prezentācijai, paraugiem,  izvēlētā sadarbības partnera profilam atbilstošas ražošanas jaudas, vēlams Private Label ražošanas iespējas). Uzņēmuma pārstāvim, kas piedalīsies tirdzniecības misijā, angļu valodas zināšanas ir obligātas.

TM dalībniekiem organizēsim grupu un individuālas tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem (atkarībā no uzņēmumu profiliem un importētāju intereses).
Papildus TM dalībniekiem būs iespēja veikt tirgus izpēti uz vietas Kopenhāgenā, apmeklējot nozīmīgākos mazumtirdzniecības tīklus.

Izmaksas
Lai piedalītos TM, uzņēmuma jārēķinās ar sekojošām izmaksām:

  • 4 zvaigžņu viesnīca 1 nakts – ~ 1300 DKK par nakti jeb ~ 120 LVL (jārēķina 2-3 naktis, t.i., atkarībā no tikšanos grafika)
  • Aviobiļete Rīga-Kopenhāgena-Rīga – ~ 200 LVL
  • Vietējā transporta izdevumi – ~ 30 LVL
  • Dienas nauda – 32 LVL dienā
  • 50% no ceļa un uzturēšanās izmaksām ir iespējams atgūt, piesakot projektu ES struktūrfondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings“.

Pieteikšanās dalībai TM līdz š.g. 5.aprīlim aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Ja rodas jautājumi par dalību TM, lūdzu zvaniet LIAA vecākajai projektu vadītājai pārtikas nozarē Ingai Griķei pa tālruni 67039414 vai mobīlo t. 29472835.

___________________

* TM programma un tikšanās grafiku sāksim gatavot pēc pieteikuma termiņa beigām, tirdzniecības misijas ilgums atkarīgs no tikšanos grafika.

Kontaktinformācija:
Inga Griķe
Eksporta veicināšanas nodaļas vecākā projektu vadītāja
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 29472835
Fakss: +371 67039401
E-pasts: inga.grike@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lvwww.exim.lv
Dalība tirdzniecības misijā tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress