Home » Baltija, Igaunija, Izstādes, Jaunumi, Lietuva, Pasākumi » 19.līdz 22.aprīlī notiks Baltijas valstu ražotāju izstāde – Ražots Baltijā 2012

19.līdz 22.aprīlī notiks Baltijas valstu ražotāju izstāde – Ražots Baltijā 2012

2012.gada 19. līdz 22.aprīlī Rīgā tiksies uzņēmēji no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas, lai piedalītos pirmajā starptautiskajā Baltijas valstu ražotāju izstādē „Ražots Baltijā 2012”. Izstāde notiks Rīgā, Skonto hallē E.Melngaiļa ielā 1a.

Izstādi rīko SIA „Kelle Expo”, kas jau ir noorganizējusi četras vietējās izstādes „Ražots Latvijā” ar vairāk nekā 300 uzņēmumu piedalīšanos un rosinot apmeklētāju interesi.

„Ražots Baltijā 2012” mērķis ir palīdzēt rast eksporta tirgus Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ražojumiem un pakalpojumiem, aicinot kaimiņvalstu uzņēmējus meklēt sadarbības iespējas un ļaujot ikvienam uzskatāmi parādīt savu konkurētspējīgo produkciju.

Izstādē būs pārstāvēta pārtikas un dzērienu rūpniecība, vieglā rūpniecība, ķīmiskā rūpniecība, celtniecība, mašīnbūve un metālapstrāde, kokapstrāde, poligrāfija, informācijas tehnoloģijas, elektronikas un elektrotehniskā rūpniecība, enerģētika, izglītība, pakalpojumi un amatniecība. Aicināti piedalīties arī uzņēmumi, kas darbojas pakalpojumu sfērā, kā arī netradicionālās uzņēmējdarbības pārstāvji.

Aicinām arī Jūs iepazīties ar Baltijas valstu ražotājiem un viņu produkciju klātienē, un veidot jaunus biznesa kontaktus.

Izstādes oficiālā atklāšana 19.aprīlī plkst. 12:00
Vairāk informācijas: www.madeinbaltics.lv
EM Sabiedrisko attiecību nodaļa
67013193

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress