Home » Jaunumi, Krievija » LIAA aicina piedalīties Latvijas uzņēmēju delegācijas vizītē Tatarstānas Republikā (Krievijas Federācija)

LIAA aicina piedalīties Latvijas uzņēmēju delegācijas vizītē Tatarstānas Republikā (Krievijas Federācija)

Latvijas Republikas Ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Krievijas Federācijā Edgara Skujas kunga oficiālās vizītes ietvaros Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Jūs piedalīties uzņēmēju delegācijas vizītē Tatarstānas Republikā, kas norisināsies 2012. gada 22.-24. aprīlī.

Vizītes ietvaros Tatartstānas Republikas galvaspilsētā Kazaņā notiks delegācijas tikšanās ar Tatarstānas prezidentu Minnihanovu Rustamu, kā arī Latvijas uzņēmējiem tiks organizēts biznesa forums un divpusējās tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Darba programmu un biznesa kontaktus Latvijas uzņēmējiem LIAA organizē sadarbībā ar Tatarstānas Republikas Rūpniecības un tirdzniecības  ministriju un LIAA pārstāvniecību Krievijā, vadoties pēc Jūsu definētajām biznesa interesēm un priekšlikumiem, ko lūdzam norādīt, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu. Sīkāk par vizītes programmu informēsim Jūs pēc pieteikumu saņemšanas un apkopošanas.

Lūdzam interesentus dalībai Latvijas uzņēmēju delegācijā uz Tatarstānas Republiku pieteikties un detalizēti informēt par uzņēmuma individuālajām interesēm iespējami drīz, bet ne vēlāk kā līdz 2012. gada 10. aprīlim, aizpildot pievienoto dalībnieka pieteikuma anketu šeit.

Uzņēmēji sedz sekojošus ar vizīti saistītos izdevumus:

  • aviolidojums „Rīga-Maskava-Kazaņa-Maskava-Rīga”, uzņēmēju delegācijai grupas rezervācija (orientējošā cena visam maršrutam 400 Ls)
  • naktsmītnes viesnīcā (orientējoši 60 Ls par vienu nakti)
  • organizatoriskie izdevumi (vietējais transports, izdevumi, kas saistīti ar biznesa foruma organizēšanu, u.c. – tiks precizēti, orientējoši 150 Ls).

Aizpildīto pieteikuma anketu lūdzu elektroniski nosūtīt uz e-pasta adresi Julija.Ilovaiska@liaa.gov.lv, kā arī tās oriģinālu nogādāt LIAA (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442). Par uzņēmuma iekļaušanu delegācijas sastāvā un precīzām vizītes izmaksām informēsim Jūs pēc pieteikšanās termiņa beigām.
Atbalstu līdz 50% vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) uzņēmēji var saņemt, iesniedzot projektu sākot ar 2012. gada 1. martu LIAA administrētajā ES fondu programmā „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.
Kontaktinformācija:
Julija Ilovaiska
Eksporta veicināšanas nodaļas projektu vadītāja
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Tālrunis: +371 67039409
Mobilais t.: +371 29568855
Fakss: +371 67039401
E-pasts: julija.ilovaiska@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lvwww.exim.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress