Home » Jaunumi, Latvija » Apaļā galda diskusija “Latvijas uzņēmēju iespējas Centrālāzijas valstīs”

Apaļā galda diskusija “Latvijas uzņēmēju iespējas Centrālāzijas valstīs”

2012.gada 11.jūnijs, pulksten 10, Ārlietu ministrija, Meierovica zāle

Ārlietu ministrija aicina interesentus piedalīties apaļā galda diskusijā „Latvijas uzņēmēju iespējas Centrālāzijas valstīs”, lai Latvijas uzņēmējus iepazīstinātu ar sadarbības iespējām Centrālāzijas valstīs.

Centrālāzijas valstu ekonomikas ir strauji augošas, kas Latvijas uzņēmējiem paver vienreizējas iespējas paplašināt sadarbību ar šīm valstīm un dažādot noieta tirgus. Ņemot vērā Latvijas tranzīta un loģistikas, mašīnbūves un metālapstrādes, kā arī ķīmiskās rūpniecības nozaru uzņēmēju aktivitāti Centrālāzijas reģionā, apaļā galda diskusija būs vērsta uz sadarbības padziļināšanas iespējām tieši šajās nozarēs.

Diskusijā videokonferences režīmā piedalīsies Latvijas vēstnieks Kazahstānā Juris Maklakovs un klātienē Latvijas vēstniecības Uzbekistānā otrais sekretārs Raimonds Vingris. Eksperti diskusijas dalībniekus iepazīstinās ar Centrālāzijas valstu biznesa vides specifiku, tranzīta un loģistikas, mašīnbūves un metālapstrādes, kā arī ķīmiskās rūpniecības nozaru uzņēmumu iespējām šajā reģionā.

Diskusijā savā līdzšinējā pieredzē dalīsies Latvijas Loģistikas asociācijas vadītājs Aivars Tauriņš, Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācijas vadītājs Vilnis Rantiņš, kā arī Centrālāzijas tirgū jau strādājošie Latvijas uzņēmēji.

Šogad šī būs trešā apaļā galda diskusija ciklā “Ārlietu dienests Latvijas eksportam. Uzņēmēju tikšanās ar Latvijas vēstniekiem”.

Savu dalību 11.jūnija diskusijā lūdzam pieteikt līdz 7.jūnijam, sazinoties ar Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas 3.sekretāru Mārtiņu Teteri (martins.teteris@mfa.gov.lv, tel. 67016379).

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress