Home » Jaunumi, Latvija » Latvijas – Turcijas Biznesa forums

Latvijas – Turcijas Biznesa forums

Šī gada 23.-25. maijā Rīgā uzturēsies Turcijas biznesa delegācija, ko no Turcijas puses organizē MUSIAD (Independent Industrialists and Businessmen’s Association), kas ir viena no ietekmīgākajām biznesa asociācijām Turcijā. Asociācija ir izveidota, lai veicinātu sociālo, kultūras, politisko, ekonomisko, zinātnisko un tehnoloģisko attīstību gan indivīdiem, gan institūcijām. Vairāk informācijas par MUSIAD šeit.

Turcijas uzņēmumu apraksts

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) aicina pieteikties dalībai Latvijas-Turcijas Biznesa forumā, kas notiks š.g. 24. maijā Rīgā, viesnīcas “Radisson Blue DAUGAVA Hotel” zālē “Lielupe” (Kuģu iela 24, 2. stāvs; stāvvieta foruma dalībniem par īpašu cenu – 1 Ls/ dienā). Biznesa foruma sākuma laiks – plkst. 9:00 (reģistrēšanās no plkst. 8:30).

Biznesa forumu atklās LR Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, un forumā tiks prezentētas sadarbībai perspektīvākās nozares. Pēc oficiālās daļas ir ieplānotas divpusējās tikšanās ar Turcijas uzņēmējiem.

Interesentus dalībai biznesa forumā un divpusējās tikšanās acinām pieteikties līdz 2012. gada 22. maijam, aizpildot elektronisko formu šeit.

Pēc pieteikšanās termiņa beigām, Jums tiks nosūtīts Turcijas uzņēmumu saraksts, kurā varēsiet atzīmēt, ar kuriem uzņēmumiem vēlaties tikties.

Biznesa foruma programma un divpusējo uzņēmēju tikšanās grafiks arī tiks nosūtīts pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Dalība Latvijas-Turcijas Biznesa forumā ir bez maksas.


Kontaktinformācija:
Baiba Bērziņa
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409
Mobilais t.: +371 26497485
Fakss: +371 67039401
E-pasts: baiba.berzina@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress