Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Latvijas Ārlietu ministrija atbalsta semināru ciklu ,,Jaunie eksporta tirgi’’

Latvijas Ārlietu ministrija atbalsta semināru ciklu ,,Jaunie eksporta tirgi’’

5.jūnijā Ārlietu ministrija sadarbībā ar „UniCreditBank” un žurnālu „Kapitāls” viesnīcā „Islande Hotel” atklāj informātīvo semināru ciklu „Jaunie eksporta tirgi”.

Pirmajā seminārā „Centrāleiropa – Čehija, Polija, Slovākija, Slovēnija, Ungārija” ar prezentāciju „Eksportētājam nepieciešamās zināšanas par sadarbību ar Ungāriju. Unikālās iezīmes, būtiskās atšķirības’’ piedalīsies Latvijas vēstniece Ungārijā Veronika Erte. Seminārā ar prezentāciju „Centrāleiropas. Situācija, eksporta dinamika” uzstāsies arī Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītāja Ligita Davidova.

Seminārs veltīts Latvijas sadarbības iespējām ar Centrāleiropas valstīm – Čehiju, Poliju, Slovākiju, Slovēniju un Ungāriju. Seminārā uzstāsies arī žurnāla „Kapitāls” izdevējs Mārtiņš Barkāns, „UniCredit Bank” Uzņēmumu finansēšanas nodaļas vadītāja Sniedze Sainsa, uzņēmuma „Borenius” zvērināta advokāte Līga Fjodorova, kā arī uzņēmumu „Olainfarm”, „Balticovo” un „Madara Cosmetics” pārstāvji.

Pasākumā lektori iepazīstinās uzņēmējus ar Centrāleiropas valstu makroekonomisko situāciju, uzņēmējdarbības vidi, kā arī Latvijas un Centrāleiropas valstu perspektīvajām sadarbības jomām, finansējuma piesaistes iespējām eksporta attīstībai, kā arī eksporta juridiskajiem un citiem aspektiem. Semināra laikā vairāki eksportējošo uzņēmumu pārstāvji dalīsies pieredzē par darbības uzsākšanu un izvēršanu Centrāleiropas valstīs.

Turpmākie semināri tiks veltīti eksporta iespējām Tuvo Austrumu un Austrumāzijas valstīs.

Semināru ciklā „Jaunie eksporta tirgi” plānotas prezentācijas un diskusijas par Latvijas eksportējošo uzņēmumu iespējām mazāk tradicionālos Latvijas preču un pakalpojumu noieta tirgos.

Tuvāk iepazīties ar semināra programmu un pieteikties dalībai iespējams tīmekļa vietnē http://www.bigmedia.lv.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress