Home » Āzija, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas uzņēmēji piedalās nozīmīgā dizaina izstādē Japānā

Latvijas uzņēmēji piedalās nozīmīgā dizaina izstādē Japānā

Ar nacionālo stendu vienā no vadošajām un nozīmīgākajām interjera dizaina priekšmetu izstādēm Āzijas valstīs “Interior Lifestyle Tokyo 2012” sevi piesaka arī Latvijas interjera un dzīvesstila produktu ražotāji.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētajā stendā izstādē šogad piedalās 6 uzņēmumi: SIA “Kanvas”, SIA “Munio” , SIA “Pinumu pasaule”, SIA “Ars Tela”, SIA “A.DEW” un SIA “Dizaina papīrlietas”. Izstādes laikā LIAA nodrošina savas pārstāvniecības Japānā darbinieku klātbūtni uz visu izstādes laiku, kā arī sniedz pakalpojumus uzņēmumiem potenciālo partneru uzaicināšanai un uzņēmumu individuālo tikšanos programmu sagatavošanai.

Izstādē “Interior Lifestyle Tokyo” tiek prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences. Izstādē vienkopus tiekas ražotāji, dizaineri un tirgotāji. Tajā ik gadus redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū plaša patēriņa, tekstila un interjera dizaina jomā. Pagājušajā gadā šo izstādi apmeklēja vairāk kā 24 tūkstoši apmeklētāju no 20 valstīm, dalībnieku skaits – 521 no 16 valstīm.

LIAA organizētajā nacionālajā stendā izstādē “Interior Lifestyle Tokyo 2011” piedalījās arī deviņi interjera dizaina zīmoli no Latvijas. Latvijas stends izpelnījās popularitāti, par ko liecina gan neskaitāmās klientu uzslavas, gan apmeklētāju skaits. Pēc izstādes apmeklētāju vārdiem, Latvijas stenda koncepts un produktu dizains, krāsu gamma un materiāli ir ļoti tuvu Japāņu gaumei. Papīra dizaina zīmolu “Purpurs” izstādes organizētāji izvirzīja kā vienu no 4 interesantākajiem zīmoliem izstādē.

Starptautiskajā interjera dizaina izstāde “Interior Lifestyle Tokyo 2012” norisinās no 6. līdz 8. jūnijam Tokijā, Japānā. Latvijas nacionālais stends šajā izstādē tiek organizēts jau otro gadu. Paredzēts, ka to organizēs arī 2013. gadā, nodrošinot Latvijas ražotājiem iespēju izveidot jaunus kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem Japānā un citās Āzijas valstīs.

Dalība izstādē tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta “Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress