Home » Jaunumi, Latvija, Latvijas uzņēmumi, Meklē sadarbību, Pasākumi, Semināri » LIAA: Bezmaksas seminārs-kontaktbirža biznesa ideju autoriem un investoriem

LIAA: Bezmaksas seminārs-kontaktbirža biznesa ideju autoriem un investoriem

Seminārs apmācību cikla inovatīvo biznesa ideju autoriem ietvaros

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) valsts atbalsta programmas “Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros aicina piedalīties pasākumā “Seminārs-kontaktbirža biznesa ideju autoriem un investoriem”!

Pasākuma norises laiks: 2012. gada 12. jūlijs
Pasākuma norises vieta: Kalnciema Kvartāls, Kalnciema iela 35, Rīga

Pasākuma darba valoda – angļu

Pasākums sastāv no divām daļām – semināra dienas pirmajā pusē un kontaktbiržas pēcpusdienā.

1. Seminārā (no plkst. 9:30 – 12:30) aicināti piedalīties Latvijas jaunie un topošie investori, kuri vēlas pārņemt pieredzējušu riska kapitālistu pieredzi investīciju projektu izvērtēšanā un tālākā finansēšanā. Pasākums iecerēts kā pieredzes apmaiņa, apmācība un diskusija vienlaikus. Šajā pasākuma daļā piedalīties tiek aicināti Latvijas privātie investori, biznesa eņģeļi un riska kapitālisti, kuri ieinteresēti papildināt savas zināšanas par riska kapitāla investīcijām, sadarboties investīciju veikšanā, kā arī tie, kas gatavojas pirmo reizi investēt kādā daudzsološā projektā.
Seminārā uzstāsies starptautiskā riska kapitāla fonda “Imprimatur Capital” vadošais partneris Tobijs Mūrs (Toby Moore), kurš Latvijas biznesa eņģeļiem stāstīs par investīciju iespējām un pasaules riska kapitāla tendencēm galvenajās tehnoloģiskajās nozarēs, kā arī dalīsies savā investēšanas pieredzē.

2. Kontaktbiržā (no plkst. 13:00 – 15:30) aicināti piedalīties Latvijas investori, kuri vēlas investēt jaunos un daudzsološos projektos, kā arī biznesa projektu autori, kuri meklē finansējumu saviem jaunajiem projektiem. Kopumā tiks prezentēti 10 inovatīvu biznesa ideju plāni.

Pasākuma programma un Tobija Mūra biogrāfija angļu valodā pieejama šeit.

Privātos investorus un riska kapitāla fondu pārstāvjus aicinām pieteikt savu dalību līdz š.g. 4. jūlijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Dalība pasākumā bez maksas.

Dalībnieku skaits ierobežots.

LIAA izvērtēs dalībnieku pieteikumus un apstiprinās/ noraidīs katra dalību individuāli.


Kontaktinformācija:
Rūdolfs Krese
Projektu vadītājs, Projektu attīstības nodaļa
Investīciju projektu departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039469
Fakss: +371 67039401
E-pasts: rudolfs.krese@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress