Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas inženiernozaru uzņēmumu dalība kontaktbiržā “Subcontractor Connect” izstādes “Elmia Subcontractor 2012” ietvaros Jenšēpingā (Zviedrija)

Latvijas inženiernozaru uzņēmumu dalība kontaktbiržā “Subcontractor Connect” izstādes “Elmia Subcontractor 2012” ietvaros Jenšēpingā (Zviedrija)

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina pieteikties dalībai uzņēmumu kontaktbiržā “Subcontractor Connect”, kas norisināsies starptautiskās inženiernozaru izstādes “Elmia Subcontractor 2012” laikā no 2012. gada 6. līdz 7. novembrim Zviedrijā, Jenšēpingas izstāžu kompleksā.

“Elmia Subcontractor” ir lielākā Zviedrijas industriālo piegāžu un kooperācijas izstāde, kas tiek rīkota kopš 1975. gada. Latvijas uzņēmumi šajā izstādē regulāri piedalās jau kopš 2003. gada.

2011. gadā izstādē piedalījās ap 1,2 tūktošiem kompāniju no 30 valstīm, t.sk. no Beļģijas, Čehijas, Dānijas, Francijas, Igaunijas, Itālijas, Krievijas, Latvijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norvēģijas, Polijas, Somijas, Spānijas, Šveices, Vācijas u.c. valstīm. Izstādi apmeklēja vairāk kā 15 tūkstoši apmeklētāju. Latviju pārstāvēja 14 uzņēmumi, kas piedalījās gan Latvijas nacionālā stenda ekspozīcijā, gan uzņēmumu individuālajos stendos, gan “b2fair” kontaktbiržā.

Izstādes galvenā tematika ir piegādes un kooperācija. Izstādē pārstāvētās nozares ir autobūves komponentu ražošana, mašīnbūve un metālapstrāde, iekārtu un tehnoloģisko rīku ražošana, plastmasas un gumijas detaļu izgatavošana, elektronika un automatizācija, dizaina izstrādnes un projektēšana.

Latvijai šogad šajā izstādē būs nacionālās partnervalsts statuss, un ir paredzams, ka izstādi apmeklēs Latvijas Republikas Ekonomikas ministrs.

LIAA sadarbībā ar Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociāciju (MASOC –http://www.masoc.lv) izstādē rīko arī Latvijas nacionālo stendu. Vairāk informācijas šeit.

Paralēli izstādes darba gaitai 6. un 7. novembrī notiks starptautiska inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža “Subcontractor Connect” – http://connect.b2b-match.com/elmia, kurā Latvijas uzņēmumi piedalās jau 8 gadus. Šis pasākums ir papildus iespēja gan tiešajiem izstādes dalībniekiem, gan tās apmeklētājiem satikties un veidot savstarpējos biznesa kontaktus.

2011. gadā šajā kontaktbiržā piedalījās 151 uzņēmums no 19 valstīm. Divu dienu laikā kopā notika apmēram 1018 savstarpējās tikšanās.

Pieteikšanās dalībai kontaktbiržā līdz 2012. gada 19. oktobrim, aizpildot uzņēmuma profila veidlapu kontaktbiržas “Subcontractor Connect” mājas lapā http://connect.b2b-match.com/elmia.

Tā kā kontaktbirža tiek rīkota sadarbībā ar Zviedrijas Autobūves piegādātāju asociāciju (Fördonskomponentgruppen – http://www.fkg.se), Latvijas uzņēmumiem, kuri vēlas tikties ar asociācijas biedriem, kontaktbiržai jāpiesakās līdz 12. oktobrim.

Uzņēmumiem jārēķinās ar sekojošiem izdevumiem:

  1. Dalības maksa par kontaktbiržu gan izstādes dalībniekiem, gan tās apmeklētājiem ir 200 EUR vienam uzņēmuma darbiniekam, neieskaitot Zviedrijas 25% PVN. Ja no viena uzņēmuma piedalās divi vai vairāk dalībnieki, dalības maksa palielinās par 150 EUR par katru dalībnieku.
  2. Dalības maksa būs jāsamaksā kontaktbiržas rīkotājorganizācijas “ALMI Företagspartner Mälardalen AB, Enterprise Europe Network” kontā tūlīt pēc Jūsu uzņēmuma profila reģistrācijas internetā.
  3. Pēc samaksas saņemšanas uzņēmuma profils elektroniski tiks iekļauts kopīgajā visu kontaktbiržas dalībnieku sarakstā. Tikai pēc tam – līdz 12. oktobrim Jūs varēsiet pieteikt individuālās tikšanās ar kontaktbiržā reģistrētajiem lielo kompāniju iepircējiem, t.sk., ar Zviedrijas Autobūves komponentu ražotāju asociācijas biedriem, un līdz 19. oktobrim – ar pārējiem Jūs interesējošiem kontaktbiržas dalībniekiem
  4. Dalības maksā gan izstādes dalībniekiem, gan tās apmeklētajiem ietilpst uzņēmuma individuālās kontaktbiržas darba programmas sagatavošana, izstādes ieejas karte, uzņēmuma biznesa profila publikācija kopējā kontaktbiržas dalībnieku katalogā u.c. pakalpojumi.
  5. Uzņēmumiem pašiem jāsedz savas izmaksas saistībā ar savu pārstāvju braucienu uz izstādi, dienas naudas, naktsmītnes u.t.t.

LIAA darbinieki sniegs Jums metodisku palīdzību saistībā ar reģistrāciju kontaktbiržā, brauciena organizēšanu, naktsmītnēm, kā arī uz vietas Jenšēpingā kontaktbiržas laikā.

Papildus informācija par LIAA pakalpojumiem pieejama šeit.

Vēl 2012. gadā, 29. un 30. novembrī tiks rīkota inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža Latvijas izstādes “Tech Industry 2012” laikā Rīgā, Ķīpsalā, “BT 1” izstāžu kompleksā.

Lūdzu, sekojiet informācijai!


Kontaktinformācija:
Andris Alksnis
Vecākais projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409
Mobilais t.: 29455000
Fakss: +371 67039401
e-pasts: andris.alksnis@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress