Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Bezmaksas vienas dienas seminārs “Efektīva pārdošana Latvijas un ārvalstu tirgos”

Bezmaksas vienas dienas seminārs “Efektīva pārdošana Latvijas un ārvalstu tirgos”

Eiropas Biznesa atbalsta tīkla projekta ietvaros Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) rīko bezmaksas semināru
“Efektīva pārdošana Latvijas un ārvalstu tirgos”

2012. gada 3. septembris vai 4. septembris (pēc dalībnieka izvēles)

Šī vienas dienas semināra mērķis ir palīdzēt vietējiem uzņēmējiem izstrādāt gatavu pārdošanas rīcības modeli darbā ar klientiem Latvijā un ārpus tās, atsvaidzināt dalībniekiem agrāk iegūtās zināšanas, celt kvalifikāciju un sniegt jaunas zināšanas, prasmes un sapratni par veiksmīgas pārdošanas soļiem ārvalstu tirgos, pilnveidot dalībnieku komunikācijas prasmes uzsākot sarunu ar klientu, lai maksimāli izzinātu klienta vajadzību un piedāvātu labāko risinājumu.

Semināra mērķa grupa – uzņēmumu vadītāji, pārdošanas vadītāji un eksporta menedžeri.

Semināra laikā tiks aplūkotas sekojošas tēmas:

  • Klienta lēmumu pieņemšanas process. Lai veiksmīgi pārdotu, pieņemot lēmumus ir jāsaprot cilvēku uzvedība.
  • Sagatavošanās sarunai ar klientu. Visam ir jābūt gatavam, vēl pirms jebkuru pārrunu uzsākšanas ar jaunu vai pastāvīgu klientu.
  • Sarunas uzsākšana pa telefonu. Kā sasniegt klientu, kā pareizi uzsākt sarunu ar klientu pa telefonu, telefonsarunas soļi un to secība, kā tikt cauri sekretārei, kā efektīvi piesaistīt uzmanību, kā nostiprināt izraisīto interesi.
  • Klienta vajadzību noteikšana. Pārdošana ir klienta vajadzību noteikšanas un apmierināšanas process. “Small talk”, pirmā iespaida radīšana pa telefonu, kā profesionāli izzināt klienta vajadzības, kādā veidā var saprast klienta motivāciju, jautājumu uzdošanas metode u.c.
  • Argumentācija – klienta ieguvumu un izdevīguma valoda. Kā sagatavot savu piedāvājumu, ko drīkst teikt/ rādīt klientiem un ko nē, kā efektīvi izveidot piedāvājumu, sasaistot produkcijas priekšrocības ar klienta motivāciju u.c.

Apmācību gaitā liels uzsvars tiks likts, ne tikai uz teorētisko materiālu, bet arī praktisku iemaņu apzināšanu un praktizēšanu. Īss lekciju kurss caurvijas ar praktiskām nodarbībām, diskusijām un situāciju analīzēm.

Semināra lektors – Armands Ābelītis, uzņēmuma “Perfect Sales” direktors. Viens no labākajiem Baltijas speciālistiem pārdošanā un klientu apkalpošanā, kurš ir apmācījis vairāk kā 32 tūkstošus dažādu uzņēmumu klientu apkalpošanas un pārdošanas nodaļu darbinieku.

Semināra darba valoda – latviešu.

Pieteikšanās semināram 3. septembrī šeit.
3. septembra semināra programma

Pieteikšanās semināram 4. septembrī šeit.
4. septembra semināra programma

Pieteikšanās līdz 15. augustam.

Ņemot vērā, ka vietu skaits seminārā ir ierobežots, LIAA aicina precīzi aizpildīt pieteikuma formu un patur tiesības pirms semināra precizēt apmeklētāju sarakstu.

Kontaktinformācija: 
Ginta Purmale
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 29197390
Fakss: +371 67039401
ginta.purmale@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress