Home » Jaunumi, Latvija » Biznesa konference un kontaktbirža Saksijas reģiona (Vācija) uzņēmēju vizītes ietvaros

Biznesa konference un kontaktbirža Saksijas reģiona (Vācija) uzņēmēju vizītes ietvaros

Leipcigas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā aicina uz tikšanos ar Saksijas reģiona (Vācija) uzņēmējiem

2012. gada 7. septembrī
Viesnīcā “Radisson Blu Hotel Latvija” (Elizabetes iela 55, Rīga)

Leipcigas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā organizē Saksijas reģiona uzņēmēju vizīti Latvijā, kuras laikā notiks Biznesa konference un individuālas Latvijas un Vācijas uzņēmēju tikšanās. Konferences apmeklētāji tiks iepazīstināti ar līdzšinējo Vācijas un Latvijas ekonomisko sadarbību, akcentējot Rīgas un Leipcigas uzņēmējdarbības vides priekšrocības.

Reģistrēties uz biznesa konferenci un individuālām tikšanām ar Vācijas uzņēmējiem šeit.

Vācijas uzņēmumu apraksti

Pieteikšanās uz individuālajām tikšanām līdz 2012. gada 4. septembrim.

Dalība pasākumā ir bez maksas.
Pasākuma darba valoda: vācu un latviešu, tiks nodrošināts tulkojums.

Saksija ir desmitā lielākā Vācijas federatīvā zeme – viens no ekonomiski dinamiskākajiem bijušās Austrumvācijas reģioniem ar spēcīgi attīstītu automobiļu un elektronikas ražošanu, kā dēļ reģions iesaukts par Silikona Saksiju.

2011. gadā Vācija bija Latvijas 4. lielākais preču eksporta partneris pēc Lietuvas, Igaunijas un Krievijas un 2. lielākais preču importa partneris pēc Lietuvas. Galvenās Latvijas eksporta preces uz Vāciju ir koksne un tās produkti, metāli un to izstrādājumi, transportlīdzekļi un to daļas, ķīmiskās rūpniecības produkti un mašīnas un mehānismi, kā arī transporta pakalpojumi, tūrisms, informācijas tehnoloģijas un būvniecības pakalpojumi. Vācijas galvenās eksporta preces ir transportlīdzekļi un to daļas, elektroierīces, ķīmijas un metālizstrādājumi, bet importā dominē transportlīdzekļi, elektroiekārtas, datori un optiskās iekārtas, jēlnafta un dabasgāze, ķīmijas izstrādājumi, metāli un farmācijas izstrādājumi. 2011. gada beigās Vācija bija 6. lielākais ārvalstu investors Latvijā.

Kontaktinformācija:
Anete Ivanovska
Vecākā speciāliste, Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039430
Fakss: +371 67039401
E-pasts: anete.ivanovska@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress