Home » Eiropa, Jaunumi » Koka māju ražotāju tirdzniecības misija uz Kārdifu un Svindonu (Lielbritānija)

Koka māju ražotāju tirdzniecības misija uz Kārdifu un Svindonu (Lielbritānija)

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas koka māju ražotājus piedalīties tirdzniecības misijā uz Svindonu (Swindon) Anglijā un Kārdifu (Cardiff) Velsā 2012. gada 21.-22. novembrī.

Tirdzniecības misijas galvenais mērķis ir Latvijas uzņēmējiem nodrošināt iespēju veidot kontaktus ar potenciālajiem sadarbības partneriem Lielbritānijā – arhitektiem, nekustāmo īpašumu attīstītājiem un būvniekiem.

Kontaktbirža un seminārs Svindonā (norises vieta – “The National Self Build & Renovation Centre”) tiek organizēts sadarbībā ar konsultāciju kompāniju “C4Ci”, savukārt kontaktbirža un seminārs Kārdifā – ar Andra Tauriņa, LR goda konsula Velsā, kā arī, iespējams, Velsas valdības atbalstu. Kārdifā ir plānots arī atklāt izstādi “Rīgas koka arhitektūra” ar arhitektes Z.Gailes priekšlasījumu.

Tāpat LIAA ir vienojusies ar vienu no Lielbritānijas vadošajām mārketinga, dizaina un zīmolu izstrādes kompānijām “999 Design” (ar pārstāvniecībām Londonā, Glasgovā, Mančesterā, Rīgā, Viļņā un Tallinā), ka tā pārskatīs tirdzniecības misijas dalībnieku produktu un komunikācijas materiālus, sniedzot profesionālu vērtējumu par to atbilstību un piemērotību Lielbritānijas tirgum.

Tirdzniecības misijas programmas projekts

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (naktsmītne, dienas nauda) izmaksu segšanu, ka arī ar viesnīcas un aviobiļešu rezervēšanu un dalības maksu (transports Anglijā, ēdināšanas pakalpojumi, telpu noma, konsultanta honorārs u.c.) LVL 490 apmērā un LVL 40 par katru papildus cilvēku no uzņēmuma.

Cenas viesnīcā Svindonā un Kārdifā sākot ar GBP 40.

Iespējamais maršruts:

  • turp 20.11. (20:35) Rīga – (21:25) Londona (Luton) ar Wizzair
  • atpakaļ 23.11. (6:05) Londona (Stansted) – (10:40) Rīga ar Ryanair

Atbalstu līdz 50% vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) uzņēmēji var saņemt, iesniedzot projektu LIAA administrētajā ES fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās dalībai tirdzniecības misijā līdz š.g. gada 4. septembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.


Kontaktinformācija:

Fīlips Tālbergs
Projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Tālrunis: +371 67039409
Mobilais t.: +371 26665195
Fakss: +371 67039401
E-pasts: filips.talbergs@liaa.gov.lv
Guntis Rubīns
LIAA pārstāvniecības Lielbritānijā vadītājs
Tālrunis: +442072298173
E-pasts: guntis.rubins@liaa.gov.lv

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress