Home » Jaunumi, Krievija » LTRK: Tirdzniecības misija uz Jekaterinburgu!

LTRK: Tirdzniecības misija uz Jekaterinburgu!

 

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) no š.g. 9.-12.oktobrim aicina uzņēmējus pieteikties tirdzniecības misijā uz Krievijas Federācijas pilsētu Jekaterinburgu, lai nodibinātu un attīstītu divpusējos kontaktus ar šī reģiona uzņēmējiem.

Jekaterinburga, kas atrodas Urālu centrālajā daļā ir slavena kā mašīnbūves centrs, nozīmīgs dzelzceļa mezgls un ir ceturtā lielākā pilsēta iedzīvotāju skaita ziņā Krievijā[1].

Sadarbībā ar Urālu Tirdzniecības un rūpniecības palātu (UTPP) trīs dienu laikā uzņēmējiem tiks organizētas individuālās tikšanās ar iespējamiem sadarbības partneriem pārtikas, kokapstrādes, mašīnbūves un metālapstrādes un citās nozarēs, uzņēmumu apmeklēšana un tikšanās ar pilsētas un Sverdlovskas apgabala administrāciju.

Lai uzņēmēji saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda apakšaktivitātes “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” MK noteikumos Nr. 582 noteikto kārtību saņemtu ES fondu finansējuma atmaksu par dalību tirdzniecības misijā, tiks sagatavots un iesniegts projekts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā.

Plānotās izmaksas misijā ir ap 1000 Ls[2].

Dalībai tirdzniecības misijā aicinām pieteikties LTRK Ārlietu daļā ne vēlāk, kā līdz š.g. 25.augustam, aizpildot ANKETU, pēc iespējas detalizētāk norādot savas intereses dalībai vizītē.

Ieva Stumpe
Vadošā eksperte
M.+371 26538834
T./F. + 371 67820092
E-pasts: mission@chamber.lv
Mājas lapa: www.chamber.lv
Adrese: Kr.Valdemāra iela 35, Rīga, LV-1010, Latvija

_______________________________________

 

[1] Pussolīti Āzijā, Jekaterinburga tomēr ir pārsteidzoši eiropeiska pilsēta. Atrašanās izrakteņiem bagāto Urālu kalnu pakājē, kā arī attīstītā rūpniecība šurp atvilinājusi daudzas pasaulē zināmas kompānijas, kuru pārstāvniecības iekārtojušās modernās arhitektūras stiklotajos birojos.

Vienlaikus mūsdienīgā un ceturtā pēc iedzīvotāju skaita lielākā (1,4 miljoni iedzīvotāju) Krievijas pilsēta, kas saukta arī par Urālu galvaspilsētu, ir lieliska vieta, kur izdzīvot Krievijas vēstures dramatiskākos brīžus. Tie atbalsojušies arī Latvijas likteņos. Apbrīnojamā kārtā Jekaterinburgā sadzīvo gan pieminekļi padomju režīma asinsdarbu upuriem, gan padomju varas “varoņiem”, visbeidzot arī pieminekļi, kas simbolizē padomju impērijas sabrukumu pagājušā gadsimta 90. gados. Pilsētas centrālajā daļā iespaidīgi iemūžināta arī senāka vēsture, kas saistās ar kalnu rūpniecības aizsākumiem un pilsētas dibināšanu 1723. gadā.

 

[2] Atkarībā no aviobiļešu un viesnīcu cenas (aviobiļetes no 350 Ls abos virzienos, viesnīcas cena vienai nakts/85Ls)

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress