Home » Jaunumi, Pasākumi, Semināri » Bezmaksas seminārs “Dabīgie un ekoloģiskie produkti: Patēriņš un tirgus tendences Ķīnā”

Bezmaksas seminārs “Dabīgie un ekoloģiskie produkti: Patēriņš un tirgus tendences Ķīnā”

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Eiropas Savienības Mazo un vidējo uzņēmumu centru Pekinā, Latvijas Republikas Ārlietu ministriju un Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameru rīko semināru
“Dabīgie un ekoloģiskie produkti: Patēriņš un tirgus tendences Ķīnā”

2012. gada 27. septembrī plkst. 9.00
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras konferenču zāle (2. stāvs), Pērses iela 2, Rīga

Ķīnas straujās ekonomiskās attīstības ceļš šobrīd iezīmējas ar vides un attiecīgi – dzīves kvalitātes problēmām. Tādēļ dabīgiem un videi draudzīgiem, un cilvēkiem labvēlīgiem un kvalitatīviem produktiem jeb “zaļajiem produktiem” Ķīnā tiek piešķirta arvien lielāka nozīme, un pieprasījums pēc tiem strauji aug. Latvija šogad ir tikusi atzīta par otro zaļāko valsti pasaulē Kolumbijas un Jēlas universitāšu “Environmental Performance Index” pētījumā. Šāds vērienīgs pasaules redzējuma novērtējams ir nozīmīgs atbalsts Latvijas un Baltijas valstu dabīgo un ekoloģisko produktu ražotājiem, kā arī  ir būtisks atbalsts centieniem eksportēt Latvijas un Baltijas produktus uz Ķīnu.

Semināra mērķis – iepazīstināt ar Ķīnas dabīgo un ekoloģisko produktu tirgu, tā tendencēm un konkrētām tirgū ieiešanas biznesa stratēģijām. Galvenais uzsvars seminārā tiks likts uz pārtikas, kosmētikas un farmācijas nozarēm.

Aicinām piedalīties pārtikas, kosmētikas, farmācijas, kā arī citu nozaru pārstāvjus, kuri ražo ekoloģiskus un dabīgus produktus un vēlas tos eksportēt uz Ķīnu, kā arī citus interesentus, kuri vēlās uzzināt par šī segmenta tirgus tendencēm Ķīnā.

Semināra laikā atbildēsim uz šadiem jautājumiem:

  • Kas ir dabīgo un ekoloģisko produktu pircējs Ķīnā, kādas ir šī pircēja raksturiezīmes;
  • Kādas ir dabīgo un ekoloģisko produktu tirgus attīstības tendences Ķīnas tirgū;
  • Kā veiksmīgāk ieiet Ķīnas tirgū, izmantojot dažādas biznesa stratēģijas.

Semināra lektore – Dr. Sara Medina ir “ex-Accenture” menedžmenta konsultāciju firmas konsultante, šobrīd “SPI Europe”(starptautiska konsultāciju grupa ar birojiem Eiropā, Amerikā, Āfrikā un Āzijā) valdes locekle. Kopš 2004. gada viņas pārziņā ir SPI grupas aktivitātes Ķīnā. Lektores akadēmiskā karjera ir saistīta ar pārtikas un dabīgo izejvielu ekonomijas studijām un, darbojoties “SPI Europe”, Dr. Medina ir konsultējusi gan privātās, gan publiskās kompānijas par uzņēmējdarbības stratēģijām ieiešanai Ķīnas tirgū.

Semināru vadīs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības Ķīnā vadītāja Ieva Jākobsone.

Seminārs notiks angļu valodā.

Semināra programma

Pieteikšanās dalībai seminārā līdz 25. septembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Jadviga Neimane
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414
Mobilais t.: +371 29128382
Fakss: +371 67039401
E-pasts: jadviga.neimane@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress