Home » Izstādes, Jaunumi, Pasākumi, Z-Amerika » Kanādieši iepazīst Latvijā ražotu kosmētiku

Kanādieši iepazīst Latvijā ražotu kosmētiku

No 27. līdz 30.septembrim Latvijas vēstniecība Kanādā pirmo reizi piedalījās starptautiskā veselības, skaistumkopšanas un modes izstādē Toronto „Europe NOW”. Šī bija pirmā šāda veida izstāde Kanādā, kas tika organizēta, lai popularizētu tieši Eiropas valstu kosmētikas ražotāju, modes dizaineru un juvelieru izstrādājumus, kā arī ārstniecības iestāžu un dažādu veselības un spa centru piedāvātos pakalpojumus.

Latvijas vēstniecības pārstāvji popularizēja vairāku Latvijas kosmētikas ražotāju produkciju, kā arī tūrisma iespējas Rīgā un citās pilsētās. Uz vēstniecības aicinājumu Latvijas kosmētikas ražotājiem piedalīties minētajā izstādē atsaucās AS „Dzintars”, „Anna Liepa”, „Gusto” un „Pien SPA”, nosūtot savas produkcijas paraugus, katalogus un vizītkartes. Apmeklētāju un uzņēmēju interese par Latvijas kosmētikas ražotāju produkciju bija liela, tika prasīti kontakti, izcenojumi un apzinātas eksporta iespējas. Izstādes ietvaros vēstniecības darbinieki sniedza TV interviju un prezentāciju par valsts ekonomiku, tūrismu, investīciju vidi un biznesa iespējām Latvijā, atsevišķi pieminot arī katru no četrām kosmētikas kompānijām.

Kopā ar vēstniecību izstādē piedalījās arī Latvijas-Kanādas uzņēmējdarbības padomes „LatCan” un biznesa konsultāciju uzņēmuma „Lettonia Trading Inc.” vadītāji, aktīvi iesaistoties biznesa kontaktu veidošanā. Vēstniecības stendā aizrautīgi darbojās LNJAK (Latviešu Nacionālā Jaunatnes Apvienība Kanādā) jaunieši, kuri brīvprātīgi bija pieteikušies palīdzēt. Šī bija pirmā reize, kad Latvijas vēstniecība Kanādā starptautiskā izstādē piedalījās un stendu veidoja kopā ar Kanādas latviešu sabiedrības jauniešiem un uzņēmējiem. Vēstniecība izsaka pateicību „LatCan”, „Lettonia Trading Inc.” un LNJAK par aktīvo iesaisti un atbalstu.

„Europe NOW” izstāde tika rīkota „Direct Energy Centre” izstāžu hallē Toronto pilsētas centrā un bija atvērta četras dienas. Pirmajā dienā notika izstādes oficiālā atklāšana ar mediju un viesu piedalīšanos, otrajā dienā – uzņēmēju kontaktu birža, iepazīšanās ar izstādes dalībniekiem, dalībnieku prezentācijas un seminārs par Eiropas Savienības un Kanādas visaptverošo ekonomikas un tirdzniecības līgumu (CETA), kurā piedalījās Eiropas Savienības delegācijas Kanādā pārstāvji un oficiālie abu pušu sarunu vedēji. Pēdējās divas dienas bija atvērtas publikai. Izstādē tika pārstāvētas arī tādas valstis kā Austrija, Čehija, Itālija, Kipra, Lielbritānija Polija, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Ungārija, Vācija.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress