Home » Āzija, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Tokijā atklāts Latvijas preču Ziemassvētku tirdziņš

Tokijā atklāts Latvijas preču Ziemassvētku tirdziņš

No 24.oktobra līdz 7.novembrim Mitsukoshi Isetan Design Tide Tokyo 2012 projekta ietvaros Latvijas preču veikals Riga Collection un Latvijas zīmoli Munio Candela un Hugu piedalās izstādē – pārdošanā centrālajā un lielākajā Japānas universālveikalu ķēdes Mitsukoshi veikalā Tokijā.

Divu nedēļu garumā veikala apmeklētājiem būs iespēja iepazīt Ziemassvētku svinēšanu tradīcijas Latvijā un uzzināt par valsti, kurā aizsākušās eglītes izrotāšanas tradīcijas. Savukārt 3.novembrī ir plānota veikala apmeklētāju un citu interesentu tikšanās ar Latvijas vēstnieku Japānā Pēteri Vaivaru, kā laikā būs apskatāmas vēstnieka uzņemtās fotogrāfijas par Latviju.

Mitsukoshi universālveikals atrodas Tokijas prestižākajā iepirkšanās rajonā – Ginza. Dienā lielveikalu apmeklē no 40 000 līdz 80 000 cilvēku. Šogad par šī pirmsziemassvētku projekta tēmu ir izvēlēta tēma „Connecting to the future-Kids Design”. Izstādē tiks prezentētas dizaina lietas un apģērbi bērniem, tāpēc arī Latvijas preču stendā ir rokām darinātās mīkstās rotaļlietas, Ziemassvētku rotājumi, adītie aksesuāri bērniem. Tāpat arī latviešu bērnu zīmējumi ir izmantoti universālveikala vitrīnu ekspozīcijā.

Latvijas preču specializētais veikals Riga Collection Japānā durvis vēra 2010.gada 24.jūlijā, un tajā iespējams iegādāties tādas preces kā linu un tā izstrādājumus, trikotāžas izstrādājumus, rotaļlietas, stikla dizaina priekšmetus, medu, šokolādi, aromātiskās sveces, ekokosmētiku, rupjmaizi.

Kopš veikala atklāšanas Riga Collection regulāri piedalās Latvijas preču prezentācijas pasākumos universālveikalos un starptautiskajos festivālos.

Minētais pasākums tiek realizēts ar LIAA pārstāvniecības un Latvijas vēstniecības atbalstu.

Design Tide Tokyo ir ikgadējs projekts, kas piedāvā ne tikai aplūkot, bet arī iegādāties mājas dizainu, mūsdienu dzīves stila, modes un interjera preces.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress