Home » Āzija, Jaunumi » LIAA: Latvijas uzņēmēju delegācija LR Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča oficiālās vizītes uz Indijas Republiku un Mjanmas Savienības Republiku ietvaros

LIAA: Latvijas uzņēmēju delegācija LR Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča oficiālās vizītes uz Indijas Republiku un Mjanmas Savienības Republiku ietvaros

Cienījamie uzņēmēji!

Vēlamies Jūs informēt, ka šī gada februāra beigās LR Ārlietu ministrija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) organizē vizīti uz Indijas Republiku un Mjanmas Savienības Republiku (vizītes datumi tiks precizēti tuvākajā laikā).

Vizītes 1. daļā plānots apmeklēt 3 Indijas vadošās pilsētas: Deli, BangaloreČenaja; vizītes 2. daļā plānots apmeklēt Mjanmu.

2012. gada 26. septembrī, LR Ārlietu ministram E.Rinkēviča kungam tiekoties ar Mjanmas Ārlietu ministru Vunu Mong Lvinu kungu (Wunna Maung Lwin), tika parakstīts Protokols par diplomātisko attiecību nodibināšanu starp Latviju un Mjanmu. Īpaši labas iespējas Latvijas uzņēmējiem paveras sadarbībai informācijas un komunikāciju tehnoloģiju, pārtikas, farmācijas, kosmētikas un kokapstrādes jomās. 2013. gada otrajā pusē Latvija plāno atvērt reģionālu vēstniecību Dienvidrietumāzijā – Indijas galvaspilsētā Deli.

Informācija par Indijas ekonomiku pieejama šeit.

Vizītes laikā uzņēmējiem būs iespēja piedalīties augsta līmeņa tikšanās ar valsts organizācijām, dibināt noderīgus kontaktus, iegūt informāciju par uzņēmējdarbības perspektīvām, tikties ar uzņēmējiem un apmeklēt uzņēmumus/ ražotnes pēc norādītajām interesēm. Ņemot vērā uzņēmēju definētās biznesa intereses, ko lūdzam norādīt, aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu, Latvijas uzņēmējiem tiks organizētas apaļā galda diskusijas un individuālās tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

Lūdzam aizpildīt dalībnieku pieteikuma anketu pēc iespējas ātrāk, bet ne vēlāk kā līdz 2013. gada 4. februārim.

Pieteikuma anketa (informācija daļēji angļu valodā).

Aizpildīto pieteikuma anketu lūdzam sūtīt elektroniski uz e-pasta adresi Julija.ilovaiska@liaa.gov.lv un oriģinālu lūdzam nogādāt LIAA (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442).

Uzņēmēji sedz ar vizīti saistītos izdevumus (aviobiļetes, naktsmītnes, biznesa pasākumu un organizatoriskos izdevumus).

Vizītes dalībniekiem jārēķinās ar šādām izmaksām*:

  • Indija: 3 pilsētu apmeklējums: lidojumi + 5 naktis viesnīcā (4* viesnīcas vidēji 70 LVL diennaktī) = 1500 LVL.
  • Mjanma: lidojums + 4 naktis viesnīcā (4* viesnīcas vidēji 110 LVL diennaktī) = 1560 LVL.
  • Papildus izdevumi programmas nodrošināšanai: 450 LVL (vietējais transports, telpu īre, biznesa partneru piesaiste, reprezentatīvie un citi izdevumi programmas ietvaros).

* – Visas izmaksas ir provizoriskas.

Atbalstu līdz 50% vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) uzņēmēji var saņemt, iesniedzot projektu LIAA administrētajā ES fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Par uzņēmuma iekļaušanu delegācijas sastāvā un precīzām vizītes izmaksām informēsim Jūs pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Šī gada 31. janvārī no plkst. 15.00 – 17.00 Ārlietu ministrija sadarbībā ar LIAA un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru aicina interesentus piedalīties apaļā galda diskusijā “Latvijas uzņēmēju iespējas Indijā un Mjanmā”, kur cita starpā tiks sniegts ieskats arī plānotajā vizītē.

Lūdzu, sekojiet informācijai LIAA un Ārlietu ministrijas mājas lapās!

Kontaktinformācija:

Marta Kovisāre
Trešā sekretāre, Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļa
LR Ārlietu ministrija
Tālrunis: +371 67016285, +371 29122237
E-pasts: marta.kovisare@mfa.gov.lv

Jūlija Ilovaiska
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29568855
Fakss: +371 67039401
E-pasts: julija.ilovaiska@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress