Home » Ārvalstu uzņēmumi, Āzija, Izstādes, Jaunumi, Meklē sadarbību, Pasākumi » Dizaina mēbeļu un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija uz Nagoju, Japānu, sadarbībā ar “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zāli

Dizaina mēbeļu un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija uz Nagoju, Japānu, sadarbībā ar “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zāli

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas dizaina mēbeļu un interjera priekšmetu ražotājus piedalīties tirdzniecības misijā uz Nagoju, Japānu, 2013. gada 29. maijā – 2. jūnijā.

Misijas galvenais mērķis ir siegt iespēju veidot kontaktus ar iespējamajiem sadarbības partneriem Japānā un iepazīties ar Japānas dizaina un interjera priekšmetu tirgu.

Misijas laikā paredzētas tikšanās ar potenciālajiem biznesa partneriem, kas tiks organizētas sadarbībā ar Nagojas pilsētā esošo “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zāli (Lexus Hoshigaoka Showroom), kas apvieno “Lexus” automašīnu tirdzniecības vietu un luksusa klases dzīves stila preču veikalu.

No 29. maija līdz 2. jūnijam LIAA pārstāvniecība Japānā sadarbībā ar “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zāli un Latvijas vēstniecību Japānā rīko Latvijas dizaina dienas, kuru ietvaros arī tirdzniecības misijas dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja izvietot savus produktus izstāžu zāles telpās.

Līdz šim “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zālei ir notikusi veiksmīga sadarbība ar itāļu mēbeļu zīmolu “Cassina”, bet Latvijai šī ir pirmā reize, kad mūsu dizaina zīmoli tiks izstādi “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zālē.

Provizoriskā programma:

30.05. Ierašanās Osakā, tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem un tikšanās ar universālveikalu un dizaina veikalu iepircējiem Osakā.
31.05. Došanās uz Nagoju, produktu izvietošana “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zālē un tikšanās ar potenciālajiem partneriem.
01.06. Interjera salonu apmeklēšana Nagojā, tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Pieņemšana “Lexus Hoshigaoka” izstāžu zālē, kurā piedalās izstāžu zāles ipašnieks un Latvijas vēstnieks Japānā.
02.06. Dizaina veikalu un salonu apmeklēšna, tikšanās ar iepircējiem Kioto.
03.06. Atgriešanās Rīgā.

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda) izmaksu segšanu, ka arī ar viesnīcas un aviobiļešu rezervēšanu.

50% no ceļa un uzturēšanās izmaksām ir iespējams atgūt, piesakot projektu Eiropas Savienības struktūrfondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās dalībai tirdzniecības misijā līdz 2013. gada 4. martam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Zane Biteniece
Vecākā projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 22012250
Fakss: +371 67039401
E-pasts: zane.biteniece@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress