Home » Eiropa, Jaunumi » D.Pavļuts tiksies ar Vācijas ekonomikas ministru

D.Pavļuts tiksies ar Vācijas ekonomikas ministru

Šonedēļ, 17. un 18.aprīlī, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts darba vizītē dosies uz Vāciju, Berlīni, kur tiksies ar Vācijas ekonomikas ministru Filipu Rosleru (Philipp Rösler) un Vācijā dzīvojošajiem latviešiem, kā arī piedalīsies starptautiskajā forumā “East Forum Berlin”.

Tikšanās ar Vācijas ekonomikas ministru F.Rosleru notiks ceturtdien, 18.aprīlī, un tās laikā plānots pārrunāt abu valstu divpusējo ekonomisko sadarbību, kā arī Latvijas mērķi pievienoties Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD) nākamajā uzņemšanas kārtā.

Trešdien, 17.aprīlī, ekonomikas ministrs tiksies ar Vācijā dzīvojošajiem tautiešiem, lai pārrunātu aktuālo situāciju Latvijas ekonomikā un darba tirgū, diskutētu par sadarbības virzieniem ciešākas saiknes veidošanai un Reemigrācijas atbalsta pasākumu plānā iekļautajiem pasākumiem, kas vērsti uz to, lai sniegtu praktisku palīdzību tiem tautiešiem, kuri nolēmuši atgriezties Latvijā.

Tāpat trešdien ministrs apmeklēs “UPB” holdingā ietilpstošo uzņēmumu „UPB GmbH Energietechnik und Service”, kas nodarbojas ar koģenerācijas staciju projektēšanu, ražošanu, uzstādīšanu un servisu Vācijas tirgū.

Ceturtdien, 18.aprīlī, D.Pavļuts piedalīsies arī starptautiskajā forumā „East Forum Berlin”, kas vienkopus pulcē lēmumu pieņēmējus un viedokļu līderus no dažādām pasaules valstīm, lai diskutētu par ekonomikas attīstības izaicinājumiem. Ekonomikas ministrs forumā piedalīsies paneļdiskusijā par parādu krīzes ietekmi uz investīciju dinamiku Austrumeiropā, iepazīstinot ar ekonomisko situāciju un biznesa vidi Latvijā.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress